Doktersassistent BOL stagiaire (laatstejaars) Huisartsenpraktijk Fonkelzorg Den Bosch (San Salvator)

Studeer jij voor doktersassistent? Zit je in je laatste jaar van je BOL-studie en ben je op zoek naar een leuke stage plaats als doktersassistent? Ben jij die leergierige persoon die echt alles wil weten? Wil jij bij een innovatieve organisatie stage lopen die een beetje buiten de lijntjes kleurt?

Dan willen wij je leren kennen! 

Je krijgt bij ons een echt hele goede stage, naast de verplichte onderdelen van school gaan we nog een stapje verder. Als je bij ons klaar bent dan ben je ook echt klaar voor de arbeidsmarkt. Hoe zorgen we daar voor? Simpel, wij werken met de beste mensen en die begeleiden jou weer.

Zo werken we met een Medisch Contact Centrum waar o.a. gediplomeerde triagisten zitten en waar we werken met de NTS (Nederlandse Triage Standaard) direct in het systeem. Zo krijg je op het Medisch Contact Centrum geregeld medisch inhoudelijke begeleiding van onze regie arts. En zo kun je ook voor je medisch technische handelingen begeleiding krijgen van een gediplomeerd SOH assistente of een andere assistente met specialisatie (bv wondzorg).

Je bent/hebt:
- Laatstejaars BOL student die de opleiding volgt tot doktersassistent en zoek is naar een toffe stageplek;
- Beschikbaar voor stagedagen op maandag, dinsdag en/of vrijdag;
- Enthousiast, leergierig en een super leuke collega.

We zien graag dat jij net zo gepassioneerd bent als wij. We gaan echt ons best doen een hele goede stage voor je te organiseren, die inzet willen we ook van jou zien. Dat betekent dat je een drive hebt om jezelf te ontwikkelen, dat je energiek & optimistisch in het leven staat en dat je het leuk vind om nieuwe dingen te proberen.
 
Dit bieden we jou:
- Stagedagen maandag, dinsdag en/of vrijdag, stagevergoeding volgens het Stagefonds van de SSFH;
- Hele goede stagebegeleiding - als je bij ons klaar bent dan ben je ook echt klaar voor de arbeidsmarkt;
- Een onwijs enthousiast, gedreven team waar we direct met elkaar communiceren en respect hebben voor elkaar.

Contact

Kelly van de Wetering
HR adviseur
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures