Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Ons team bestaat uit 4 maatschapsleden, 2 vaste waarnemers, 2 praktijkmanagers, 3 POH-S, 2 POH-GGZ en 10 assistentes. Met dit team verlenen wij zorg aan het gehele dorp Prinsenbeek en een enkeling daarbuiten (ruim 13.000 patiënten). Het betreft een moderne, goed georganiseerde praktijk. We werken met Medicom en zijn NPA-geaccrediteerd. Wij vormen onze eigen HAGRO. We hebben korte lijnen met de thuiszorg en de paramedici in de regio.

Prinsenbeek is een Brabants dorp met een groot buitengebied, met in de nabijheid alle faciliteiten van de stad Breda. Het dorp ligt pal aan de A16 en is dus ook vanuit Rotterdam goed aan te reizen. De populatie is voor het overgrote merendeel autochtoon, met een bovengemiddeld hoge sociaaleconomische status. Prinsenbeek staat bekend om zijn actieve verenigingsleven, waarvan het Beekse Karnaval (ja, met een K) natuurlijk een prachtig voorbeeld is!

Op de praktijk heerst een informele sfeer, waar er, naast gewerkt, zeker ook gelachen mag worden! Wij vinden het belangrijk om elkaar, ondanks de grootte van de praktijk, niet uit het oog te verliezen en hechten dan ook waarde aan gezamenlijke koffie en lunchmomenten. Als waarnemer zal je altijd samenwerken met meerdere collega’s; je bent dus nooit alleen in de praktijk.

Wij zoeken een vaste waarnemer of huisarts in dienst voor minimaal 3 dagen per week, meer dagen zijn ook bespreekbaar. De werkdagen kunnen in overleg ingevuld worden. We zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en zich graag voor langere tijd aan de praktijk wil binden om continuïteit van zorg te kunnen waarborgen.

Wat bieden wij:

  • Een leuke afwisselende baan
  • Spreekuur met 15 minuten per patient
  • Een prettige werksfeer en een fijn team
  • Een moderne, goed georganiseerde praktijk
  • Een gezellig Brabants dorp met dito populatie
  • Een marktconform salaris

Contact

Charlotte Broos
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg