zoekt een

Verpleegkundige - Team Wijkzorg

Word jij er blij van als onze cliënten door jouw deskundige zorg in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen? Het coördineren en organiseren, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als verpleegkundige voor!

Het wijkteam van Valkenhof in Valkenswaard/Leende is op zoek naar een betrokken verpleegkundige. Uren in overleg en een vast contract!

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit 'keigoed en met liefde'. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Ons team
Met je collega's van het  wijkteam verleen je zorg aan mensen thuis, van laag tot hoog complex, kort-, langdurige en palliatieve zorg. Je hebt een vaste groep collega’s en samen zorgen jullie ervoor dat het team draait, volgens een wisselend rooster.

Werken als verpleegkundige in de wijk

Als verpleegkundige in de wijk krijg je de ruimte om je vak in de volle breedte uit te oefenen en verbinding te maken met de mens achter het ziektebeeld. Iedere situatie is uniek, soms mooi en soms verdrietig. Jij biedt niet alleen zorg, maar ook een luisterend oor. Je komt bij de cliënt thuis en je verleent verschillende verpleegtechnische handelingen. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling van het zorgplan. In de verbetering en ontwikkeling van de zorg vanuit Valkenhof heb je een proactieve rol. Denk aan het anders inrichten van processen en werkwijzen die beter aansluiten bij de cliënt.

Wat breng jij mee?

- Een diploma verpleegkundige niveau 4 en je bent BIG geregistreerd.

- Empathisch vermogen.

- Ervaring met werken binnen de thuiszorg en met (complexe) zorgsituaties.

- Een gezonde dosis humor!

- Flexibiliteit. Omgaan met veranderende omstandigheden gaat je goed af en je bent bereid om in wisselende diensten te werken.

Hoe zorgen wij voor jou?

Werken bij Valkenhof betekent werken binnen een vooruitstrevende organisatie waar onze bewoners centraal staan. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet welk pad je gaat bewandelen? Bij Valkenhof ben je van harte welkom!

Als verpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 (€2.858,27 - € 3848,27 per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van onze bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

·         8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;

·         Een contract voor onbepaalde tijd!;

·         Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal;

·         De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;

·         Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

·         Een uitdagende baan waarin veel vrijheid is voor eigen inbreng;

.         Telefoon van de zaak;

·         Leuke, sociale en professionele collega's die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;

·         Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes.

Enthousiast geworden?
Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij Valkenhof te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams .

Onze recruiters Saskia Edel en  Harriëtte Baken vertellen je graag meer over het werk van een verpleegkundige bij Valkenhof. Zij izijn te bereiken via Tel: 040-2014035, E-mail: werving@valkenhof.nl

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.
Solliciteren

Contact

Harriƫtte Baken - Saskia Edel
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo verpleegkundige De Taling

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur