zoekt een

Verzorgende IG PG en Somatiek

Kom jij als verzorgende IG onze bewoners blij maken met jouw glimlach, oprechte aandacht en liefdevolle zorg? Dan verwelkomen wij je graag bij Valkenhof! Samen met je collega’s geef je “jouw mensen” een thuisgevoel en omdat dat lukt, ga je iedere dag met een big smile naar huis. Bij Valkenhof leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team en vacature waar jij het beste bij past.

In overleg met jou gaan we kijken naar wensen en mogelijkheden rondom locatie, uren en afdeling.

Oud worden én jezelf blijven, dat is waar Valkenhof voor staat. Te vaak zien wij dat angsten bepalen wat mensen moeten, kunnen en mogen op hun oude dag. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom verleggen we de focus naar wat wél kan, in plaats van wat niet (meer) lukt. Onze medewerkers ondersteunen mensen hierbij en doen dit 'keigoed en met liefde'. Deze andere focus vraagt echter dat wij onze werkwijzen anders in gaan richten. Een belangrijke organisatieverandering die we de komende jaren gestalte willen geven. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Als verzorgende IG ga je aan de slag op een afdeling van één van onze 6 locaties in Valkenswaard of Leende. Deze afdelingen binnen Valkenhof bestaan uit o.a. PG doelgroepen, revalidatie, hospice, Korsakov en somatische doelgroepen. Samen met jou gaan we kijken welke doelgroep of locatie het beste bij je past.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG verzorg, verpleeg en begeleid je onze bewoners vanuit hun wensen en behoeften, rekening houdend met de zorg en welzijnsdoelen. Natuurlijk verricht je alle voorkomende zorg- en verpleegtechnische taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan. We vinden warme zorg heel belangrijk en dat weet jij als geen ander te brengen vanuit je passie en liefde voor dit vak. Daarnaast werk je met verschillende disciplines samen en stem je op respectvolle wijze de bevindingen af met de bewoner, familie en collega’s. Als verzorgende werk je zelfstandig. Meedenken wordt gestimuleerd én gewaardeerd: “Hoe kunnen we onze zorg nóg beter en efficiënter maken? Hoe kunnen we onze teams versterken en toekomstbestendig maken?"

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG

Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Als echte teamspeler halen jullie samen het optimale resultaat voor de bewoners. Ook ben je als verzorgende (IG) de spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Verder belangrijk:

- Diploma als verzorgende niveau 3; eventueel in het bezit van de module IG, of de bereidheid dit te behalen;

- Wel bevoegd maar niet meer bekwaam voor de verpleegtechnische handelingen? We helpen je graag met de juiste scholing om deze te behalen;

- Ervaring in de ouderenzorg? Dat is een mooie plus! Heb je een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg, dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!

·       Je bent bereid om in wisselende diensten te werken.

Hoe zorgen wij voor jou?
Werken bij Valkenhof betekent werken binnen een vooruitstrevende organisatie waar onze bewoners centraal staan. Je kunt erop rekenen dat zaken goed geregeld zijn en alles wat je wat je nodig hebt om goede en warme zorg te leveren voorhanden is. Heb jij je carrière pad al uitgestippeld of weet je nog niet welk pad je gaat bewandelen? Bij Valkenhof ben je van harte welkom!

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 (€2466,72- €3256,53  per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week).

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van onze bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:

·       8% vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering van 8,33% in november;

·       Ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal;

·       Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract;

·       De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ons Leerplein en ruim 120 trainingen van GoodHabitz;

·       Pensioenopbouw bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);

·       Leuke, sociale en professionele collega's die bereid zijn een stapje extra voor je te zetten;

Een informele, gezellige werksfeer binnen een organisatie met korte lijntjes. n een

Enthousiast geworden?

Leuk, we leren je graag kennen! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij Valkenhof te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams op een van onze locaties. Onze recruiter Harriëtte Baken vertelt je graag meer over het werk van een Verzorgende IG bij Valkenhof. Zij is te bereiken via Tel: 040-2014035 / 0626569720, E-mail: werving@valkenhof.nl
Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door Valkenhof.

Contact

Harriƫtte Baken - Saskia Edel
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
In overleg