zoekt een

Huishoudelijk medewerker | 8 uur

Werk jij graag met mensen, werk je nauwkeurig en ben je sociaal? Ben je een kei in schoonmaakwerk en heb je ook gevoel voor wat mensen willen en nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Natuurlijk is het huishouden een groot deel van je werk. Maar je hebt ook een belangrijke sociale functie. Je bent voor veel cliënten iemand met wie ze even een praatje kunnen maken. Jij biedt dan natuurlijk een luisterend oor, tussen je werk door. Dat maakt je werk zo leuk, afwisselend en waardevol. Iedereen is altijd blij met je komst!

Je verzorgt de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden binnen de locatie in de algemene ruimtes, afdelingen met cliënten en de appartementen van de cliënten op locatie. Samen met je collega’s zorg je iedere dag weer voor een schone leefomgeving volgens de schoonmaakwerkprogramma’s en de wensen van de cliënt.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijk contract van 8 uur per week. We werken met een vast basisrooster. Jouw diensten zijn voornamelijk in de ochtenden, je starttijden zijn in overleg. De werkdagen zijn maandag t/m vrijdag.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:
 • Een fijne werkplek op een locatie en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris FWG 15: minimaal € 2.156,- maximaal € 2.616,- bruto per maand, op basis van een werkweek van 36 uur en volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:
 • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
 • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;
 • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840. Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je het beste contact opnemen met Willem van Nuland, Manager Horeca en Facilitair, 06-10212193.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime