zoekt een

POH GGZ A (tijdelijke functie) Stroomz Orion

Wij zoeken een POH GGZ A 

Jij bent een zorgmaker van nu. Altijd in ontwikkeling. Jij bent daar waar de energie stroomt. Met positiviteit. Jij zorgt voor een goede flow. Dit maakt jou uniek. Vooroplopen, dat wil je. Soms in een stroomversnelling en soms tegen de stroom in, maar je bent altijd in beweging. Je kijkt waar het beter kan. Voor jou én voor ons. Want zorg doen we samen.

Samen met jou bouwen we heel graag verder aan een sterke bedrijfscultuur! Tegelijkertijd geef jij een boost aan je loopbaan en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Een win-win, toch?

Over Stroomz

Stroomz vertegenwoordigt zowel zorgprofessionals in loondienst als vrijgevestigde zorgprofessionals die zich verbonden hebben aan Stroomz. Gezamenlijk leveren zij zorg aan ca. 200.000 patiënten in Eindhoven en omliggende gemeenten. Als Stroomz willen we de zorg vernieuwen, netwerken organiseren en professionals ondersteunen en faciliteren om de uitdagingen in de zorg en in de regio aan te kunnen. Hiermee bevorderen we de noodzakelijke versterking en organisatie van de eerste lijn in de regio.

Als Stroomz zijn we zorgmakers in beweging. We willen voorop lopen. Soms in een stroomversnelling, soms tegen de stroom in maar altijd in beweging. We bundelen innovatie en ondernemerschap voor een gezondere regio waarin zorg toegankelijk is.

Wat ga je doen

Vind je het ook belangrijk om servicegericht en zorgvuldig samen te werken, waarbij kwalitatief goede en laagdrempelige ggz jouw grote drijfveer is?
Dan heten we je bij Stroomz van harte welkom!

Wij zoeken een tijdelijke POH GGZ voor Stroomz Orion en/of Stroomz Sibelius; uren in overleg en te verdelen over beide locaties. Wil je graag parttime werken of liever fulltime; we kijken samen naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij jou

 • Werken in een veelzijdige praktijk met een gemêleerde patiëntenpopulatie in een fijne sfeer, waarin je binnen het gezondheidscentrum samenwerkt met een vast team collega’s zoals huisartsen, centrumassistenten en POH-ers;  
 • Een salaris conform CAO Huisartsenzorg schaal 8 en een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, 8% vakantiegeld, 8,33 % eindejaarsuitkering, fietsenplan en opname in pensioenfonds PFZW;  
 • Ruimte om te groeien in je vak;  
 • Een goed bereikbare werkplek, met voldoende parkeermogelijkheden;
 • Een enthousiast team waarin samenwerking met andere collega’s binnen het gezondheidscentrum hoog in het vaandel staat!  

Stroomz Orion

Stroomz Orion staat midden in de gezellige, gemengde wijk Eckart. Bij Stroomz staat de dagelijkse patiëntenzorg op de eerste plaats. Naast de kern-disciplines huisartsen, fysiotherapie en apotheek zijn er nog enkele andere disciplines in het centrum gehuisvest, zoals diëtetiek en podotherapie. Dichtbij, laagdrempelig en persoonlijk; dat is eerstelijnszorg volgens Stroomz. Achter de schermen wordt het centrum ondersteund op het gebied van o.a. HR, financiën en communicatie door ons team op het bedrijfsbureau.

Wat onze huisartsen zeggen over Orion; ‘Bij Stroomz Orion staat samenwerking centraal. Het team assistentes, de POH's en de fysiotherapeuten zorgen voor zeer goede ondersteuning bij de zorg voor deze soms uitdagende, maar vooral dankbare populatie. De patiënten waarderen een vaste huisarts zeer.'

Wat vragen wij van jou

 • Een afgeronde SPV-opleiding, opleiding maatschappelijk werk en of opleiding POH-GGZ heeft;
 • BIG- geregistreerd is; 
 • Ervaring heeft in het werken met patiënten met psychiatrische stoornissen, psychosociale problematiek, diagnostiek en behandel-/begeleidingsmogelijkheden op HBO-niveau heeft en affiniteit met verslavingsproblematiek;\
 • Actuele kennis van de behandel- en verwijsmogelijkheden binnen de regio heeft, alsmede van de sociale kaart of de bereidheid die snel eigen te maken;
 • Op de hoogte is van relevante wetten en regelgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden en in teamverband kunnen samenwerken;
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • Collegiaal en enthousiast is en het leuk vindt om deel te nemen aan het verbeteren en ontwikkelen van wijkgericht zorgaanbod. 

Laten we kennis maken

Voor inlichtingen over de vacature, of als je een kijkje wil komen nemen, kun je contact opnemen met Petra Huijbregts, clustermanager, tel.nr. 06-43167805.

Solliciteren:

Raak jij al enthousiast? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct' aan de rechterkant en laat je gegevens achter!

 

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur