zoekt een

Avond en weekendkracht | B&B Landgoed de Grote Beek

Maak het verschil
Het betreft een afwisselende functie in de avond en weekenduren. Afhankelijk van je dienst zijn je werkzaamheden het verzorgen van het ontbijt, diverse receptiewerkzaamheden zoals het verwelkomen en in/uitchecken van gasten, vragen en telefoon beantwoorden en dagelijkse taken in de housekeeping en het poetsen van kamers. Daarnaast zijn er nog verschillende andere werkzaamheden die bijdragen aan beleving van onze gasten. Gastvrijheid staat bij onze B&B hoog in het vaandel.

Gedurende de dag ben je met wisselende werkzaamheden bezig. Je komt te werken in een dynamische omgeving, waarin je op een rustig moment ervoor zorgt dat alles klaar ligt om nieuwe gasten in te checken. En wanneer het druk is, zet je een tandje extra bij zodat je onze gasten van een uitgebreid ontbijtbuffet kan laten genieten. In een moeite door sta je gasten te woord aan de receptie die een vraag hebben en zorg je er samen met je collega’s voor dat voor 15.00 alle kamers spik en span zijn om nieuwe gasten te verwelkomen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere werkzaamheden die bijdragen aan beleving van onze gasten. 

Jouw toekomstige werkplek en team
Bed & Breakfast Landgoed de Grote Beek is een sociale onderneming van GGzE, een plek waar cliënten dagbesteding kunnen volgen. Daarnaast is de B&B gerealiseerd om naasten van cliënten, medewerkers, zakelijke gasten en toeristen de mogelijkheid te bieden om te overnachten in een sfeervolle B&B. De B&B beschikt over 22 comfortabele ingerichte slaapkamers en daarnaast is er verder op het terrein een tweede locatie gevestigd met nog eens 13 kamers. Deze locatie wordt verhuurd aan een externe partij.

Op beide locaties bieden we maatwerk dagbesteding aan, aan cliënten van zowel binnen als buiten Landgoed de Grote Beek. De dagbesteding is onderverdeelt in 3  blokken (housekeeping, receptie en ontbijt) en gebeurt op doordeweekse dagen.

De B&B is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf met 5 vaste medewerkers die doordeweeks de cliënten begeleiden en een team van avond/weekendhulpen om de B&B draaiend te houden in de avonden en weekenden. Je komt te werken in het in het team van avond/weekendhulp. De werkzaamheden zullen dan ook voornamelijk in de avonduren en weekenden plaatsvinden of op oproepbasis bij beschikbaarheid. De werktijden in het weekend variëren tussen 7:00u en 23.00u. In de avonduren van maandag t/m donderdag zal het gaan om een dienst van 18:30u tot 23.00u en op vrijdagen van 17.00 tot 23.00. Indien mogelijk ben jij ook beschikbaar in de vakantieperiodes.

Jouw achtergrond
Jij...

  • bent betrouwbaar, gastvrij en je voelt je verantwoordelijk voor het werk en het team;
  • hebt gevoel voor hygiëne en het afleveren van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening;
  • haalt er plezier uit om alles op orde te hebben en onze gasten in de watten te leggen;
  • kunt goed werken in teamverband en levert hierbij een zichtbare bijdrage. Daarnaast kun je ook prima zelfstandig werken en heb je een proactieve werkhouding;
  • hebt een grote voorliefde voor werken in de horeca, hotel en/of facilitaire dienstverlening en haalt energie en plezier uit net een stapje meer te zetten qua service en gastvrijheid dan normaal.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 10: minimaal €1899 - maximaal €2451 uitgaande van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Karlijn van Wijk (Procescoördinator Facilitair B&B) via telefoonnummer 06-23146876 of met het algemene telefoonnummer van de B&B via telefoonnummer 040-2970218.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag.

I.v.m. vakantie zullen de eerste gesprekken na 17 juli gepland worden. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Sint Anna

Lid Cliƫntenraad

Boxmeer
In overleg
Stichting Veilig Thuis Midden-Brabant

Werkbegeleider Veilig Thuis

Tilburg
24 - 32 uur