zoekt een

Begeleider gehandicaptenzorg

Midden in de wijk staat onze locatie in Wouw. Een bijzondere groep bewoners die met hulp van jouw zorg en begeleiding wonen en werken midden in de maatschappij. Zij verhuizen dit jaar naar Bergen op Zoom. Een spannende tijd. Ze kunnen je hulp goed gebruiken!

De cliëntgroep:
Op onze locatie in Wouw wonen bewoners met een matige tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking waarvan de verzorgings- en begeleidingsbehoefte verschillend is. Deze bewoners hebben naast een verstandelijke beperking soms ook problemen in hun motoriek, zintuigen of op medisch, verzorgend gebied.

Onze bewoners hebben intensieve begeleiding nodig tijdens het eten, maar kunnen ook afhankelijk zijn van sondevoeding. Daarnaast vinden zij het vaak lastig om ‘de wereld’ te ontdekken en te leren kennen. De ondersteuningsvraag aan jou is daardoor vaak zeer complex en intensief. Je herkent stemmingen en voorkeuren niet alleen door middel van taal, maar ook aan geluiden, bewegingen en uitdrukkingen.

Jij helpt de bewoner met het ervaren, begrijpen en duidelijk maken van zijn of haar omgeving. Ze zijn deels of volledig afhankelijk van jouw zorg en hun omgeving. Signalen zijn veelal subtiel en het is belangrijk dat jij alert en nauw betrokken bent in de verzorging en begeleiding. Om de bewoners optimaal te ondersteunen krijgen alle medewerkers scholing volgens de visie van LACCS.

Je functie:
Je gaat iedere dag het leven van onze bewoners zin geven en mooi maken. Je begeleidt en verzorgt onze bewoners en je gaat de uitdaging aan om te begrijpen wat onze bewoners nodig hebben. Je biedt hen een veilige en huiselijke leefomgeving. Daarnaast begeleid jij de bewoners binnen de dagbesteding bij hun werk en dagactiviteiten. Je bent dus betrokken bij het totale dagprogramma van onze bewoners.

Functie-eisen:
Je hebt een afgeronde mbo niveau 3 opleiding op het gebied van verpleging en verzorging of welzijn.

Wat bieden wij jou?
Salaris conform CAO verstandelijk gehandicaptenzorg, bij fulltime dienstverband FWG schaal 35 tussen de € 2.393,- en € 3.360,- bruto per maand.
Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur. Je startdatum is in overleg.

 

Webclip afbeelding

Contact

Sabine de Kok
Teamleider wonen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur