zoekt een

Coördinerend begeleider, Stulp 6-8

Bij Stulp 6 wonen we met zes bewoners in de leeftijd van 21 tot 40 jaar en bij Stulp 8 zijn wij iets ouder (40-65+). Deze leeftijd brengt met zich mee dat wij nog volop bezig zijn met ons plekje te vinden in het samenwonen en samen leven en dat onze ouders ook erg betrokken zijn. Sommigen hebben een bijkomende beperking zoals epilepsie, autisme en stoornissen in de sensorische informatieverwerking. Dit betekent dat een aantal van ons soms moeilijk verstaanbaar gedrag laat zien.

Maak kennis met het woonhuis
Bij Stulp 6 wonen we met zes bewoners in de leeftijd van 21 tot 40 jaar. Deze leeftijd brengt met zich mee dat wij nog volop bezig zijn met ons plekje te vinden in het samenwonen en samen leven en dat onze ouders ook erg betrokken zijn. Wij participeren in de zorg en werken samen in de zorgdriehoek. Bij Stulp 8 is onze leeftijd iets ouder (40 jaar - 65+). Wij hebben een ernstige verstandelijke beperking. Sommigen hebben een bijkomende beperking zoals epilepsie, autisme en stoornissen in de sensorische informatieverwerking. Dit betekent dat een aantal van ons soms moeilijk verstaanbaar gedrag laat zien.

Wat ga je doen?
Als coördinerend begeleider ondersteun je een team bij de zorgverlening en bij complexe begeleidingssituaties. Daarnaast verleen je ook zelf directe zorg aan de bewoners en werk je aan beide kanten van het woonhuis.. Het is aan jou om samen met het team de kwaliteit en veiligheid in de zorg, zowel voor bewoners als medewerkers, te bewaken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van het team en de individuele deskundigheid van medewerkers, gericht op de kwaliteit van zorg. Hierbij ben je de steun en toeverlaat van de Teammanager, die hiërarchisch gezien verantwoordelijk is voor de (persoonlijke) ontwikkeling van de teamleden.

Salaris en meer
Severinus zet volle bak in op jouw welzijn en vitaliteit met de Severinusdagen en ons leerplein. Omdat er soms iets gebeurt wat je niet alleen kan en wil oplossen, is er een gestructureerd vangnet. Omdat jij tussen de 28-36 uur per week met enthousiasme op de werkvloer staat, kun je rekenen op:  

 • een brutomaandsalaris van maximaal € 4349,- op basis van een fulltime werkweek (cao gehandicaptenzorg FWG50). In december 2024 komt er nog eens 2% bovenop!
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutojaarsalaris. 
 • 8% vakantiegeld, 144 vakantie-uren als je 36 uur per week werkt.  
 • 57 uur Balansverlof per kalenderjaar als je 36 uur per week werkt.  
 • een rooster afgestemd op je leven met ochtend-, middag-, en avonddiensten.  
 • een vast contract bij een groot aantal vacatures omdat we vertrouwen hebben in een langdurige samenwerking.
 • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
 • een reiskostenvergoeding van € 0,16 cent per kilometer. 
 • onbeperkt toegang tot het online leerplatform met onder andere e-learnings over de Wet Zorg en Dwang, medicatie of fysieke trainingen zoals weerbaarheid. 
 • oneindig veel mogelijkheden om je te specialiseren in de doelgroep via de Severinus Academie. 
 • een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, waarbij Severinus 12,9% van de premie betaalt. 
 • een fietsplan, pc-plan en een bijdrage voor je sportabonnement. 

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Je talent en de rest
Het gedrag van de bewoners is soms onvoorspelbaar. Jij vertrouwt op je improvisatie- en empathisch vermogen om op de juiste manier in te spelen op de situatie. Zo voorkom je escalatie. Dat betekent de ene keer grenzen aangeven, dan weer meebewegen en vooral structuur aanbrengen. Jij bent je bewust van hoe jouw gedrag invloed heeft op de bewoners. We zien je graag op ons woonhuis als je:

 • minimaal een hbo-opleiding, richting social work of verpleegkundige bijvoorbeeld.
 • ervaren bent met een doelgroep met complex gedrag, bijvoorbeeld in de gehandicaptenzorg of bij een GGZ, als beveiliger of politieagent.

Werken bij Severinus
Elke dag leren we van en met elkaar. Tel daar 60 jaar ervaring bij op in het begeleiden van ‘het gewone leven’ voor mensen met een verstandelijke beperking. Dan krijg je de veilige omgeving van Severinus, waar je écht contact maakt tijdens een zinvolle invulling van de dag. We zijn letterlijk dichtbij, in de wijk of in het winkelcentrum. En ook figuurlijk, omdat we jou en alle bewoners écht goed leren kennen. Zo weten we wat je nodig hebt en vertrouwen we blindelings op elkaar. Met een frisse blik en positieve instelling denken we altijd in mogelijkheden en oplossingen. Problemen en beperkingen zijn er namelijk al genoeg. Maak samen met Severinus van elke dag iets moois.

Solliciteer naar je droombaan
Solliciteer naar je nieuwe baan als coördinerend begeleider gehandicaptenzorg bij Stulp 6-8. Binnen enkele werkdagen word je gebeld door Severinus. Houd je telefoon in de gaten

Liever eerst iets vragen? Bel of app Patrick Alvares, teammanager via 06 27 20 68 17.

Severinus werft deze nieuwe collega zelf. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures