zoekt een

Verzorgende IG

Wat ga je doen
Voor zorgcentrum de Lookant in Wanroij zoeken wij een enthousiaste en leergierige Verzorgende IG voor een afdeling waar cliënten wonen met psychogeriatrische en somatische zorgvragen.

Een echt ontmoetingspunt in ons gezellige, gemoedelijke dorp waar iedereen van harte welkom is. Binnen de locatie zijn er veel betrokken vrijwilligers die onder andere onze cliënten en zorgmedewerkers ondersteunen bij activiteiten. Alle cliënten hebben een eigen appartement en kunnen gebruik maken van een gezamenlijke huiskamer.

Als Verzorgende IG maak je onderdeel uit van een professioneel en enthousiast, betrokken team bestaande uit Verpleegkundigen, Verzorgende-IG, Helpenden en Assistenten wonen zorg en welzijn. Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning, het bieden van warme zorg en begeleiding van cliënten met psychogeriatrische zorgvragen in en het bevorderen van de welzijn van de cliënt. Het bieden van structuur en veiligheid vanuit een respectvolle, inlevende bejegening is hierbij belangrijk.

Samen met je collega's speel je in op ontwikkelingen en veranderende zorgvragen van cliënten, dit doe je samen met de cliënt en in samenhang met hun familie/mantelzorgers. Hierbij staat de eigen regie van de cliënt voorop en wordt gekeken naar het eigen vermogen van de cliënt en diens omgeving. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 40 van de cao VVT (minimaal € 2536,- / maximaal € 3502,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Wat vragen we van jou?
  • Diploma Verzorgende IG;
  • Ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk;
  • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
  • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 40 van de cao VVT (minimaal € 2536,- / maximaal € 3502,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
  • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
  • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
  • Een baan in een veelzijdige organisatie;
  • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
  • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
22/07/2024

Meer weten?
We gaan graag met je in gesprek om je wensen wat betreft het aantal contracturen te bespreken.

Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met Charlotte van Langen, Manager Zorg en Bedrijfsvoering, via telefoonnummer 06-20256425.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilona Simons Denissen, Recruiter per mail via i.denissen@pantein.nl of via telefoonnummer 06-22690479.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1032885).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur