zoekt een

Verpleegkundige - Joris Thuis de Kempen

De thuiszorgteams van Joris Zorg (Joris Thuis) bieden cliënten die (nog) thuis wonen verpleging, verzorging en ondersteuning. We helpen deze cliënten zoveel mogelijk zelfredzaam te zijn. Samen met familieleden en mantelzorgers maken we het leven thuis zo aangenaam mogelijk voor hen. Joris Thuis is actief in de regio Oirschot/Spoordonk, in Oost-, West- en Middelbeers en in Vessem, Knegsel, Wintelre en Hoogeloon. Onze kleinschalige teams bestaan uit 10 tot 15 collega's. Je voelt je daardoor snel thuis en ook heel welkom bij ons.  

DIT GA JE DOEN
Ben jij die energieke zorgprofessional met een hart voor ouderen? Die actief de verbinding zoekt met iedereen die een rol speelt in de gezondheid en het welzijn van onze cliënten met dementie? Die zijn of haar expertise graag inzet om deze bewoners de beste zorg te bieden én anderen verder te brengen? Die zin heeft in een nieuwe parttime of fulltime uitdaging als Verpleegkundige? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je bent meer dan welkom in ons Thuiszorg team in het mooie dorp Middelbeers.

Als Verpleegkundige zorg je ervoor dat je goed op de hoogte bent van de specifieke voorkeuren en wensen van de cliënt en zijn of haar familie. Op basis van een uitgebreide intake stel je de zorgdoelen per bewoner op en stel je het zorgleefplan op. Op basis hiervan verleen je verpleegkundige zorg op niveau 4. Je weet wanneer je de regie moet pakken als complexe zorgsituaties daarom vragen.

Kleinschalige woonvormen, belevingsgericht zorg en eigen regie

Joris Zorg werkt met kleinschalige woonvormen en streeft belevingsgerichte zorg en zoveel mogelijk eigen regie van bewoners na. De wensen en mogelijkheden van de individuele bewoner staan centraal. Jij stuurt daarop en handelt daarnaar. 

Spin in het web

Je ondersteunt en adviseert collega’s, vrijwilligers en mantelzorgers over hoe ze het beste invulling aan de zorg en het welzijn van cliënten kunnen geven. Je houdt de cliënt, zijn netwerk en collega’s continu op de hoogte als het om de zorgverlening gaat. Daarnaast neem je deel aan het overleg met huisartsen en andere behandelaars (MDO's). Makkelijk communiceren en schakelen gaat je goed af. Integriteit en inlevingsvermogen zijn vanzelfsprekend voor je.

Kwaliteitsbewaker

Je signaleert knelpunten in de zorg en deelt deze met je team. Je begeleidt en inspireert leerlingen, stagiairs, collega's en andere zorgverleners. Je neemt graag zitting in werkgroepen om het verpleegkundig vakgebied binnen Joris Zorg naar een nog hoger plan te tillen.

DIT BRENG JE MEE
MBO niveau 4 Verpleegkunde diploma
Enige ervaring is een pre maar geen vereiste
Je bent invoelend en oplettend
Je hebt hart voor ouderen
Ambities op het gebied van psychogeriatrische en/of somatische aandoeningen
Herintreder? We geven je graag een opfriscursus, dan kun je zo weer aan de slag
HANDIG OM TE WETEN
We zoeken iemand voor 12 tot 16 uur, mogelijkheid tot uitbreiding in overleg (voorkeur avonden) 
Je komt in een gezellig en tof team te werken
Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd
Een bruto salaris van min. € 2.858,27 en max. € 3.848,27 per maand volgens cao VVT FWG 45 bij een 36-urige werkweek
In oktober 2024 volgt er een CAO salarisverhoging van 2,5%
Je ontvangt een vakantietoeslag van 8% én een eindejaarsuitkering van 8,33%
BEN JE AL OM
Dat komt goed uit want wij zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar jou! Bel daarom gerust met de teamleider voor meer informatie via jonneke.van.sprang@joriszorg.nl of 06-21248378. 

Contact

Jonneke van Sprang
Verpleegkundige in de Wijk
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Van Neynsel

Mbo verpleegkundige De Taling

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur
Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur