Doktersassistent bij huisartsenpraktijk Aan de Donge

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gediplomeerde doktersassistente. Heb jij een proactieve houding, weet je van aanpakken, ben je stressbestendig en collegiaal, en kun je zelfstandig maar ook in teamverband werken? Dan zoeken wij jou!

Wat we bieden

Wij bieden je een afwisselende functie aan van 24-38 uur per week waarin alle taken aan bod komen. Denk daarbij aan telefonische triage (met gebruik van de digitale NHG triagewijzer), draaien van je eigen spreekuur en baliewerkzaamheden. Afhankelijk van je interesse is het mogelijk je verder te verdiepen in de gynaecologie-, oogheelkunde-, en/of chirurgiespreekuren of onderdeel te zijn van het team dat reisadviezen geeft. Je werkt in je functie als doktersassistente actief samen met:

  • de praktijkondersteuners somatiek, hiervoor doe je kleine controles
  • de verpleegkundig specialist en de huisartsen; je assisteert bij ingrepen op onze behandelkamer en operatiekamer en je hebt veel overleg over het te voeren beleid voor een patiënt. 

We stimuleren bij- en nascholing en hebben oog voor datgene dat jij leuk vindt! Salaris is conform de CAO Huisartsenzorg.

Wie we zijn

Huisartsenpraktijk Aan de Donge is een grote huisartsenpraktijk (12.500 patiënten) die zorg biedt aan patiënten in de gemeente Dongen. Ons team bestaat uit 8 huisartsen, 2 huisartsen in opleiding, 7 doktersassistentes en een gastvrouw, 5 POH somatiek, 3 POH GGZ, 2 POH ouderenzorg, 2 verpleegkundig specialisten en een manager.

Enthousiast?

Enthousiast geworden? Stuur je motivatiebrief met cv aan:

Huisartsenpraktijk Aan de Donge
T.a.v. mevr. P. Buijs
Dongepark 80
5102DB Dongen
personeel@aandedonge.nl

Kijk voor meer informatie over onze praktijk op www.aandedonge.nl.

Contact

Pleuni Buijs
Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures