zoekt een

verpleegkundige niveau 4 of 6 | Beschermde Woonvorm Igantius

Maak het verschil
BW Ignatius is een grootschalige beschermde woonvorm in de wijk Tongelre. BW Ignatius biedt binnen een veilige en beschermende omgeving zorg aan een groep van 41 psychiatrische cliënten met complexe problematieken, vaak in combinatie met middelenafhankelijkheid, cognitieve en/of verstandelijke beperkingen. Onze cliënten hebben veelal een lang behandeltraject achter de rug en voelen zich (nog) niet in staat om zelfstandig te wonen. Er is binnen de BW 1 tijdelijke logeerplek.

Ook is BW Ignatius een leerafdeling. Dit houdt in dat wij ongeveer 12 studenten van verschillende opleidingen een stageplaats bieden. Daarnaast hebben we 1 plek voor een leerling. De studenten worden door het hele team gecoacht tijdens hun diensten. Je bent werkbegeleider van verschillende studenten en daarmee verantwoordelijk voor het ondersteunen van hun leerproces.

Het team is samengesteld uit begeleidkundige, helpende, ervaringsdeskundigen en een activiteitenbegeleidster. Het is een zelfsturend team waarin er verwacht wordt dat elk teamlid een actieve bijdrage levert.

Op BW Ignatius is er 24 uur per dag begeleiding aanwezig. Dit houdt in dat je wisselend vroege, late en wakende nachtdienst draait.

Jouw toekomstige werkplek en team
Binnen BW Ignatius werken we vanuit de herstel ondersteunende visie. Binnen onze visie leggen wij, rekening houdend met individuele mogelijkheden en draagkracht, de nadruk op het behouden, vergroten en/of versterken van de competenties van onze cliënten.

Het ondersteunen en aansturen van cliënten in hun dagelijkse bezigheden staat centraal. Je coördineert en levert de zorg op alle levensgebieden. De belevingswereld van de cliënt staat centraal en we streven naar een optimale afstemming met de cliënten om wensen en behoeften zoveel mogelijk ruimte te geven, zodat ze deze op een veilige en prettige manier kunnen ontplooien en ontwikkelen.

Jouw achtergrond
Je bent in het bezit van een diploma MBO-V of HBO-V. Met jouw ervaring en enthousiasme ben je snel inzetbaar binnen ons team. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je hebt een positieve instelling, staat open voor feedback, denkt en communiceert oplossingsgericht en levert een actieve bijdrage binnen het teamproces. Tot slot ben je enthousiast, flexibel, klantgericht en je ziet het als een uitdaging om onderdeel te zijn van een team in ontwikkeling.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 40/45: minimaal € 2387 - maximaal € 3863 (afhankelijk van opleiding en ervaring) op basis van 36 uur.  
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Gijs Welten via telefoonnummer 06-20617909.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 30 juli 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur