zoekt een

GZ psycholoog jeugd

Buro3o is voor haar behandelteam op zoek naar een GZ psycholoog.

Buro3o biedt op verschillende locaties in de regio Noordoost Brabant, ambulante en intramurale GGZ hulp bij kinderen, jongeren en jong volwassenen in de verschillende zorgdomeinen. Daarbij wordt intensief samengewerkt met verschillende partners in de regio. Er is een nauwe samenwerking met het sociaal domein.

Buro3o richt zich op het bieden van behandeling, begeleiding en ondersteuning binnen een integraal plan, voor jonge mensen met ontwikkelstoornissen of psychische kwetsbaarheid, waardoor de ontwikkeling weer op gang komt of in balans blijft en zij weer de regie over hun eigen leven kunnen krijgen en/of groeien in zelfredzaamheid en zelfstandigheid. 

Opleiden staat bij Buro3o hoog in het vaandel. Naast ons eigen onderwijsprogramma hebben we verschillende opleidingstrajecten zoals de GZ-opleiding.

Wat ga je doen?
Als GZ psycholoog kun je in de levens van sommige kinderen,  jongeren/jong volwassen het verschil maken. Je hebt een regiefunctie in de coördinatie van de behandelcomponent en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en zorgvuldige uitvoering hier van. Jouw bijdrage hierin is actief en duidelijk zichtbaar. Uiteraard doe je dit niet alleen; je maakt onderdeel uit van het multidisciplinair team. Je hebt een actieve inbreng in cliëntbesprekingen en werkoverleggen. Daarnaast hebben we een sterk ontwikkelklimaat, zowel voor onze cliënten, als voor onszelf. We zien je graag participeren in de verschillende vormen van deskundigheidsbevordering/ opleiding.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zijn op zoek naar een deskundige, enthousiaste GZ psycholoog die graag in een jong team ontwikkelingsgericht wil werken. 

  •        Je werkt resultaat-en clientgericht, dit doe je vanuit oprechte en echte interesse 
  •        Je beschikt over een duidelijke visie op zorg
  •        Je hebt een verbindende wijze van communiceren en draagt bij aan een inspirerend werk en ontwikkelklimaat
  •        Je kunt in crisissituaties handelen, hierin kun je de rust herstellen en bewaren
  •        Je vindt het een uitdaging om te puzzelen; en wilt snappen waarom iemand doet wat hij of zij doet
  •        Je kunt los laten; hebt vertrouwen in het team, en staat open voor ideeën van collega’s

Rol in de organisatie:

  •        Ondersteunend naar collega’s in je team
  •        Regie nemen in uitzetten van behandellijnen, wanneer functioneel deze uitzetten naar externe ketenpartners.  

Opleidingsachtergrond

GZ-psycholoog

Wat we bieden!
Bij Buro3o kun je echt bezig zijn met je vak, we bieden behandeling, begeleiding en ondersteuning. We zijn een jonge en gezonde organisatie en lopen graag voorop bij de nieuwste ontwikkelingen. Verder bieden we je een inspirerende en uitdagende werkplek met enthousiaste collega's, die de zorg voor onze cliënten naar de huidige maatschappelijke ontwikkelingen verder willen vormgeven.

De functie is afhankelijk van opleiding en ervaring ingedeeld in de Salarisschaal volgens de CAO-GGZ. Uren zijn in overleg te bepalen. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. 

Neem voor meer informatie contact op met Kim van Gestel, klinisch psycholoog/ manager te bereiken via het secretariaat op 073 522 45 11 en k.vangestel@buro3o.nl

Contact

Kim van Gestel
Manager en Klinisch Psycholoog
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Groenhuysen

Master- /GZ-Psycholoog

Roosendaal
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur