zoekt een

Persoonlijk begeleider

Maak deel uit van een betrokken en ambitieuze organisatie. Jij zet je dagelijks in voor de beste zorg voor cliënten, zodat ze het leven kunnen leiden zoals ze zelf willen. Jij staat naast de cliënt en biedt passende zorg/begeleiding.

Wij zijn op zoek naar een ervaren persoonlijk begeleider voor molenweer.

Met wie ga je werken?
De Molenweer is een locatie gelegen in het centrum van Raamsdonksveer met drie verdiepingen waar 12 tot 14 cliënten wonen met mvb niveau. Cliënten wonen er in hun eigen appartement zo zelfstandig mogelijk en krijgen tegelijkertijd de hulp die ze nodig hebben om met hun beperking om te gaan. Begeleiding is gericht op ontwikkeling, verzorging en instandhouding van de vaardigheden. Autisme is een specifiek aandachtsgebied op deze locatie. Je bent voornamelijk bezig met de begeleiding maar er komt ook een stukje adl zorg voor.

Werken op molenweer betekent samenwerken met Lutteldonk. Molenweer grenst aan de Lutteldonk. Lutteldonk houd zijn kantoor in het gebouw van Molenweer, beiden teams zijn samen verantwoordelijk voor de slaapdienst. Op Lutteldonk wonen mensen semi-zelfstandig in hun eigen appartement in de aangrenzende flat. De doelgroepen op molenweer en lutteldonk zijn verschillend van elkaar. We werken samen als dat nodig is, maar hebben ook bewust 2 teams omdat de zorgvraag erg verschillend is.

Dit ben jij
Het grootste gedeelte van de tijd ben jij bezig met verzorging en begeleiding van de clienten. Cliënten een mooie dag bezorgen, dat is jouw drive. Tussendoor werk je het cliëntplan bij, maak je afspraken en onderhoud je contact met het netwerk. Jij bent dus een bezige bij, maar je vergeet nooit om contact te maken en ruimte te nemen voor quality-time.

Je bent een kei in organiseren en plannen. De begeleiding en verzorging van cliënten combineer jij met plezier met de coördinatie van het cliëntplan. Samenwerken doe jij van nature en je vergeet nooit om jouw collega's mee te nemen in het grotere plaatje. Je bewaakt grenzen en je zorgt dat doelen van het cliëntplan gehaald worden. Hierbij ben je niet bang voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Voor minimaal 24uur per week, meer zijn mogelijk in overleg.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens CAO gehandicaptenzorg. Salaris is afhankelijk van je ervaring. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.672,- en €3.606,- ligt op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Naast vakantie-uren krijg je balansverlof- uren die flexibel zijn in te zetten.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,83%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Goed werkgeverschap! Dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 richting Zorg en Welzijn.
  • Je bent inzetbaar op onregelmatige werktijden, verspreid over meerdere dagen. Er wordt ook gewerkt met slaapdiensten.
  • Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Merel Boumeester via; 06-25058014

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Merel Boumeester
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 36 uur
Novadic-Kentron

Reclasseringswerker

Breda
32 - 36 uur