zoekt een

Assistent Zorg & Welzijn

Wat ga je doen
Ben jij klaar om het verschil te maken in het leven van onze cliënten? Als Assistent Zorg en Welzijn ben jij de spil die ervoor zorgt dat onze cliënten de vrijheid ervaren om te doen wat zij willen. Dankzij jouw hulp bij dagelijkse activiteiten, kunnen zij hun dagen vullen zoals zij dat willen. Jouw ondersteuning zorgt ervoor dat zij langer zelfredzaam blijven en brengt kleur in hun dagelijkse routine.

Houd je van variatie in je werk en vind je het leuk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten? Dan is deze dynamische functie perfect voor jou! Bij Norbertushof werk je op verschillende afdelingen, voor korte of langere periodes, afhankelijk van wat er nodig is en in overleg met jou.

Als Assistent Zorg en Welzijn werk je samen met een enthousiast team. Je ondersteunt de bewoners bij ADL-taken zoals wassen, douchen, aankleden en de toiletgang. Daarnaast help je bij de maaltijden, verzorg je koffie en thee, en voer je lichte huishoudelijke taken uit in de woon- en slaapkamers. Je zorgt voor een gezellige sfeer in de huiskamer, geeft persoonlijke aandacht aan de bewoners en ontvangt hun bezoek gastvrij. Je draagt bij aan een veilige en prettige omgeving op de locatie. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 20 van de cao VVT (minimaal € 2.236,- / maximaal € 2.772,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

We zoeken iemand met een certificaat Individuele basiszorg verlenen (of je bent bereid deze te halen) die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Ben jij energiek, daadkrachtig en oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen we van jou?
 • Je bent in bezit van het deelcertificaat individuele basiszorg (C0039), of je bent bereid deze te halen;
 • Affiniteit met onze doelgroep;
 • Een zorgzaam karakter en een gezond portie geduld;
 • Voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. De kosten die je maakt voor deze aanvraag mogen bij ons gedeclareerd worden.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 20 van de cao VVT (minimaal € 2.236,- / maximaal € 2.772,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Een baan in een veelzijdige organisatie;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
23/07/2024


Meer weten?
Wij zijn flexibel en luisteren graag naar jouw wensen wat betreft het aantal contracturen.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met Sharon Basten, Teamleider via telefoonnummer 06-43278915.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilona Simons Denissen, Recruiter via telefoonnummer 06-22690479.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1089974).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur