Verzorgende (IG) - ZZP

Werk jij graag met ouderen én heb je een diploma van de mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3)? Dan is de functie van Verzorgende IG - Vitaal Flex jou op het lijf geschreven.

Dit ga jij doen
Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat alle ouderen de juiste persoonlijke zorg krijgen. Daarbij zie je erop toe dat ze zelfredzaam blijven, want je vindt het belangrijk dat ze de regie over hun eigen leven houden. Omdat we binnen Vitalis werken in vitale, zelforganiserende teams, krijg je een eigen aandachtsveld. Daardoor maak je bij ons écht het verschil. Verder heb je een scherp oog voor veranderingen, kwetsbaarheden en risicofactoren.

Tijdens een kennismakingsgesprek krijg je uitleg over Vitaal Flex en de verschillende woonzorgconcepten van Vitalis. Al onze locaties en afdelingen zijn verschillend, dus geen enkele werkplek is hetzelfde. Je bepaalt zelf welke locatie of afdeling en diensten het beste bij je passen.

Dit breng jij mee
 • Je hebt een diploma van de mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3) op zak
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg of je vindt de ouderenzorg een mooi vakgebied
 • Je bent flexibel, positief ingesteld en kunt vraaggericht werken
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als zelfstandig ondernemer in de zorg
 • Je communiceert duidelijk

Dit bieden wij
 • Een overeenkomst met onze organisatie zonder tussenkomst van een bemiddelingsbureau
 • Invullen van losse diensten
 • De kans om gedurende een langere periode op een vaste afdeling te werken (periode-opdracht)
 • Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin cliëntgericht werken, gelijkwaardigheid en collegialiteit belangrijke waarden zijn
 • De mogelijkheid om op verschillende locaties en/of afdelingen te werken met een zeer grote diversiteit aan doelgroepen
 • Betrokkenheid bij onze organisatie

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Tatiana Wuijts - Talitsch
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur