Verpleegkundige - Parkinson

Zoek je een baan waarin je als verpleegkundige als taak hebt de zorg te coördineren van thuiswonende cliënten met Parkinson? Reageer dan op de vacature van Verpleegkundige mbo - Parkinson bij Vitalis en maak het verschil voor ouderen.

Dit ga jij doen
Als Verpleegkundige mbo - Parkinson ben jij exclusief en gespecialiseerd werkzaam voor cliënten met de diagnose Parkinson.
Het zwaartepunt van de Parkinson zorg ligt bij de cliënt thuis waarbij voor jou de focus ligt op coördinatie van zorg en preventie. Zo leg je huisbezoeken af naargelang de behoefte en de wens van de cliënten en de mantelzorgers.
Samen met de cliënt en mantelzorgers bespreek je het hulpverleningsaanbod (de sociale kaart) maar verwijs je ook naar paramedische hulp via de poli-Pvpk voor de neuroloog, of naar de SO.

Dit breng jij mee
  • Je bent oplettend, ondernemend, empathisch en besluitvaardig
  • Je durft zelfstandig te handelen in complexe situaties, maar als het nodig is, kun je snel schakelen met je collega’s die gekoppeld zijn aan het Parkinson expertise centrum,
  • Ervaring met Parkinson is een pre
  • Je bent leergierig en wilt je graag verder ontwikkelen
  • Je gaat deelnemen aan de opleiding Casemanagement

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 45 conform de CAO VVT (min. € 2.695,33 en max. € 3.848,27 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Elshof, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-10476405. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Monique Elshof
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Opleiding tot verpleegkundige

Schijndel
24 - 32 uur
Sint Anna

Verpleegkundige ouderenzorg

Boxmeer
16 - 32 uur