Verzorgende (IG) - Somatiek - Nacht

Werk jij graag met ouderen én heb je een diploma van de mbo-opleiding Verzorgende IG op zak? Kom dan bij Vitalis werken als Verzorgende IG. Solliciteer vandaag nog.

Dit ga jij doen
Als Verzorgende IG bied je de ouderen die zelfstandig bij ons of in de wijk wonen, de beste zorg en begeleiding. Alles wat je doet, is gericht op hun welbevinden. Je staat garant voor een prettige woon- en werksfeer en je stimuleert de ouderen om actief te zijn en goed voor zichzelf te zorgen. Ook lever je een bijdrage aan het zorgplan. Daarbij houd je rekening met de kernwaarden van Vitalis: ertoe doen, meedoen en zelf doen. Om dat mogelijk te maken, doe jij wat nodig is.
Je biedt dagelijkse professionele verzorging en verpleging volgens het zorgplan. Daarbij verricht je verpleegtechnische handelingen binnen je bevoegd- en bekwaamheid. Je stimuleert en begeleidt cliënten en hun familie bij zelfzorg. Soms doe je – eventueel samen met de ouderen – een aantal huishoudelijke klusjes.
Psychosociale begeleiding behoort ook tot je takenpakket. Signaleer je veranderingen bij de ouderen? Dan bespreek je die met de betrokkenen. Verder lever je een bijdrage aan de evaluatie van het zorgplan en de acties die daaruit voortkomen. Indien nodig stel je het zorgplan bij.
Je informeert en instrueert de ouderen en hun familie over zorg, welzijn, behandeling en andere zaken die voor hen van belang zijn. Ook begeleid je leerlingen en stagiairs bij hun werk.
Je bent samen met je team verantwoordelijk voor een aantal teamtaken. Denk aan roosters maken en plannen. Samen met jou en het team bekijken we welke taken het beste bij je passen.
Vitalis biedt op diverse locaties thuiszorg aan. Daarbij staat zelfstandig wonen centraal, met extra aandacht voor veiligheid, elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Bewoners in de wijk profiteren van een compleet pakket aan woon-, welzijns-, en zorgdiensten die erop gericht zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Dit breng jij mee
Je hebt de mbo-opleiding Verzorgende IG afgerond. Daarnaast heb je kennis van ouderen en vind je het leuk om met ze te werken. De cliënten en hun veiligheid staan bij jou op nummer 1. Je bent zelfstandig, oplettend, empathisch, collegiaal en besluitvaardig. Ook neem je graag initiatief.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 35 conform de CAO VVT (min. € 2.399,49 – max. € 3.256,53 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Elshof, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-10476405. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Monique Elshof
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur