Contactverzorgende - Psychogeriatrie

Als contactverzorgende bied je hoogwaardige verpleging, verzorging en (intensieve) begeleiding, gericht op het welbevinden van de cliënt. Daarnaast stel je in overleg met de cliënt en verwanten het zorgplan op, evalueer je de zorg regelmatig en coördineer en bewaak je de dagelijkse zorgverlening rondom een aantal toegewezen cliënten. Je werkt vanuit de kernwaarden en uitgangspunten van Vitalis.

Dit ga jij doen
Als contactverzorgende signaleer je veranderingen bij de cliënt, evalueer je het zorgplan regelmatig in overleg met de cliënt en/of diens verwanten. Dit doe je ook in het multidisciplinair team en stelt het plan zo nodig bij.
Informeren en instrueren van de cliënt en diens verwanten over zorg, behandeling en andere zaken die voor hen van belang zijn.
Je geeft vanuit je coördinerende rol functionele aanwijzingen aan andere zorgmedewerkers en je geeft werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires.

Je stelt in overleg met de cliënt, diens verwanten en het multidisciplinair team het zorgplan op en je vertegenwoordigt de cliënt in het multidisciplinair overleg.
Je bespreekt vooraf wensen en problemen met de cliënt en/of diens verwanten, bespreekt achteraf de resultaten en afspraken die gemaakt zijn in het multidisciplinair overleg met de cliënt en/of diens verwanten.
Je biedt professionele verzorging en verpleging volgens de afspraken uit het zorgplan en verricht daarbij verpleegtechnische handelingen binnen je eigen bevoegdheid en bekwaamheid.
Je stimuleert en begeleidt cliënten en diens verwanten bij zelfzorg en biedt ook (meer) intensieve psychosociale begeleiding.

Dit breng jij mee
Natuurlijk zijn er enkele ‘harde criteria’ waaraan je als nieuwe collega contactverzorgende dient te voldoen. Zo ben je uiteraard in het bezit van je MBO niveau 3 verzorgende (IG) diploma. Dit aangevuld met een opleiding gericht op het coördineren van zorg, zoals een EVV-opleiding. Daarnaast vindt je het belangrijk om de veiligheid van de cliënt voorop te stellen en kan je indien nodig zelfstandig, oplettend en overtuigend op treden. Initiatief nemen en een groot gevoel voor empathie gaan bij jou hand in hand. Bovenal heb je een groot hart voor ouderen hebt!

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 40 conform de CAO VVT (min. € 2461,91 – max. € 3417,15 op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
Heb je het ‘plus’-gedeelte (nog) niet gehaald, maar heb je hierin wel interesse? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je binnen Vitalis te ontwikkelen tot Helpende plus.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur