Verpleegkundige - Psychogeriatrie

Vind je het leuk om zorgtaken te combineren met coördinerende taken? En heb je een mbo-opleiding Verpleegkunde afgerond? Dan kun je bij Vitalis als Verpleegkundige mbo aan de slag.

Dit ga jij doen
Als Verpleegkundige mbo lever je een bijdrage aan de best mogelijke persoonlijke zorg voor de ouderen die zelfstandig bij ons of in de wijk wonen. Je verpleegt, adviseert en ondersteunt ze op het gebied van basiszorg en wondzorg en je verricht verpleegtechnische handelingen.
Daarnaast heb je een coördinerende rol binnen je team en werk je nauw samen met de Verpleegkundige en de rest van je team. Je coacht en begeleidt je team en de leerlingen. Ook ben je een belangrijk aanspreekpunt voor artsen, specialisten en familieleden. Je signaleert knelpunten en rapporteert daarover. Verder zorg je ervoor dat de kwaliteit van de zorg optimaal is.
Samen met jou kijken we waar je talenten liggen en of er extra taken / uitdagingen / projecten beschikbaar zijn, waarin je die talenten optimaal kunt benutten.
Vitalis biedt op diverse locaties wijkzorg aan. Daarbij staat zelfstandig wonen centraal, met extra aandacht voor veiligheid, elkaar ontmoeten en samen activiteiten ondernemen. Bewoners in de wijk profiteren van een compleet pakket aan woon-, welzijns-, en zorgdiensten die erop gericht zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Dit breng jij mee
Je bent een gedreven zorgprofessional met een diploma van de mbo-opleiding Verpleegkunde en een BIG-registratie op zak. Je communiceert duidelijk en bent empathisch en heel opmerkzaam. Daardoor heb je veranderingen in de gezondheid en het gedrag van de bewoners snel in de gaten.
Je werkt graag in een zelforganiserend team en bent initiatiefrijk, integer en besluitvaardig. Je vindt het leuk om samen én zelfstandig te werken. Maar het allerbelangrijkste is dat je het fijn vindt om met ouderen te werken.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 45 conform de CAO VVT (min. € 2.695,33 en max. € 3.848,27 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg