Verzorgende (IG) - Psychogeriatrie

Ben jij opmerkzaam, empathisch en besluitvaardig en heb je de mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3) afgerond? Solliciteer dan op de functie van Verzorgende IG bij Vitalis.

Dit ga jij doen
Als Verzorgende IG zorg jij ervoor dat alle ouderen elke dag de best mogelijke zorg krijgen. Je weet als geen ander wat werken in de zorg inhoudt en wat er van je wordt verwacht. Je vervult je taken als Verzorgende IG met veel plezier. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de coördinatie van de totale zorgvraag.
Dit betekent dat je samen met de ouderen, hun familie en ons multidisciplinaire team een zorgplan opstelt en uitvoert. Daarbij houd je rekening met de wensen van de ouderen en de beperkingen die hun ziekte met zich meebrengt. Samen met je collega’s zoek je naar mogelijkheden om het leven van de ouderen zo prettig mogelijk te maken.
Je ziet erop toe dat de ouderen op tijd hun medicijnen innemen. Verder neem je deel aan overleggen van het multidisciplinaire team. De collega’s van dit team zijn geschoold in de behandeling en de zorg voor ouderen. Je kunt veel van ze leren. Bijvoorbeeld dat een bepaalde ziekte bij iedere oudere een andere uitwerking heeft. Daardoor blijft je werk interessant en uitdagend en groei je verder in je functie.

Dit breng jij mee
Jij bent een enthousiaste Verzorgende IG die van aanpakken weet. Uiteraard heb je een diploma van de mbo-opleiding Verzorgende IG (niveau 3).
Het is belangrijk dat je ouderen motiveert en stimuleert. Verder ben je:
  • opmerkzaam
  • empathisch
  • besluitvaardig

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 35 conform de CAO VVT (min. € 2.399,49 – max. € 3.256,53 op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.- Innovatie
Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.
Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.
Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.
Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur