zoekt een

Medewerker Maatschappelijke Zorg

Wat ga je doen
Ben jij op zoek naar een uitdagende en creatieve baan in de ouderenzorg waar je écht een verschil kunt maken? Kom dan werken bij Zorgcentrum Norbertushof in Gennep!
In Norbertushof, gelegen aan de Kleermakersgroes 20, wonen 65 bewoners die volop in het leven staan en graag hun eigen initiatief nemen. Als Medewerker Maatschappelijke Zorg werk je in een team met een geweldige sfeer. Samen zorgen we voor een warme en inspirerende omgeving, waar het comfort van de bewoners staat. Wij noemen dit het samenspel.

Je begint je dag vol energie door onze bewoners te ondersteunen bij het opstaan, de persoonlijke verzorging en het ontbijt. Na 09.30 uur wacht het Atrium op jouw creativiteit! Hier organiseer je een onvergetelijke dag voor onze bewoners. Of je nu leuke spellen speelt, gaat knutselen, dansactiviteiten of sportactiviteiten organiseert, of samen een film kijkt – jij zorgt voor plezier en betrokkenheid! Je hebt hierbij een nauwe samenwerking met de coördinatoren informele zorg.

Bij ons krijg je de kans om jouw creativiteit volledig te benutten en dagelijks een glimlach op het gezicht van onze bewoners te toveren. Samen met een fantastisch team draag je bij aan een warm en gezellig thuis voor iedereen. Zorgcentrum Norbertushof biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.

Samen met je collega’s bespreek je de voortgang en brainstorm je over nieuwe, leuke activiteiten. Jullie creativiteit kent geen grenzen! Waar nodig bied je ondersteuning bij ADL-taken, met als doel de zelfstandigheid van de bewoners te stimuleren. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 2.399,- / maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek).

Wat vragen we van jou?
 • Je hebt minimaal een mbo-diploma Social Work, MMZ (Medewerker Maatschappelijke Zorg) op niveau 3 of een gelijkwaardige opleiding;
 • Het begeleiden van mensen zit in jouw bloed en dit doe je het liefst in de ouderenzorg;
 • Ervaring in het begeleiden en een creatieve geest;
 • Je bent in staat om activiteitenprogramma's op maat te maken en uit te voeren, afgestemd op de behoeften van de bewoners;
 • Daarnaast coach jij jouw collega's en durf jij opbouwende feedback te geven;
 • Een warm hart en oog voor de behoeften en mogelijkheden van de bewoners zijn essentieel, zodat je activiteiten kunt aanpassen waar nodig.

Wat bieden we jou?
 • Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, ingeschaald in FWG 35 van de cao VVT (minimaal € 2.399,- / maximaal € 3.256,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek);
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% (bijna gelijk aan een 13de maand);
 • In eerste instantie ontvang je een tijdelijk dienstverband voor een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijds goedbevinden;
 • Alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een hecht team;
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling. Pantein werkt met een online leerportaal, training en coaching;
 • Fiscaal voordeel via FiscFree, zoals korting op jouw nieuwe fiets, computer, telefoon en fitnessabonnement.

Uiterlijke datum reactie
23/07/2024

Meer weten?
We gaan graag met je in gesprek om je wensen wat betreft het aantal contracturen te bespreken.

Heb je vragen of wil je meer weten, neem dan contact op met Sharon Basten, Teamleider via telefoonnummer 06-43278915.
Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilona Simons Denissen, Recruiter per mail via werken@pantein.nl of via telefoonnummer 06-22690479.

Het opvragen van een referentie kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld (#1089976).

Wil je meer weten over Pantein? Klik hier!

Contact

Ilona Simons - Denissen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Frankenveld Arnhem

Arnhem
16 - 20 uur
S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Amarant

Verpleegkundig Begeleider Complex

Tilburg
20 - 36 uur