zoekt een

Woonondersteuner De Hazelaar - Mondriaan 1 (V240108)

Wie ben jij en wat ga je doen

Jij hebt een positieve instelling en je steekt graag je handen uit de mouwen. Je ontvangt, ondersteunt en begeleidt de bewoners en signaleert veranderingen in gedrag en sfeer. Samen met je collega’s zorg je voor de maaltijden en verricht je enkele huishoudelijke taken.

Mondriaan 1 is een D-zep afdeling waar bewoners met Dementie en zeer ernstig probleemgedrag tijdelijk verblijven. Door het therapeutisch klimaat kunnen we de clienten passende ondersteuning bieden om de dag door te komen.

Jij kunt omgaan met het probleemgedrag, bent flexibel inzetbaar en weet welke activiteiten passend zijn voor de bewoners. Samen maken we van elke nieuwe dag een mooie dag!

Het werken met mensen met dementie vraagt om een creatieve, open, ruimdenkende instelling. Motiveren, coachen, enthousiasmeren, activeren en sturen/ begrenzen zijn hierbij belangrijke competenties.

Meer Weten?
Bel met Jacqueline van Berkel, Senior Verpleegkundige op 013 464 49 39.

Wat kun je van ons verwachten
 • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen zowel professioneel als persoonlijk.
 • Betekenisvol werk waarmee je écht het verschil maakt.
 • Een salaris van €2.236,57 - €2.772,02 per maand (FWG20) bij een 36-urige werkweek.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 16 tot 20 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
 • We bieden vele vitaliteits programma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
 • Je hebt kennis van en ervaring met het organiseren van activiteiten voor ouderen, specifiek ouderen met dementie en probleemgedrag.
 • Wij verwachten van onze medewerkers dat zij interne trainingen/opleidingen volgen die verplicht zijn wanneer je als Woonondersteuner bij De Wever gaat werken, zoals o.a. sliktraining, HACCP, handhygiëne etc.
 • Je beschikt over een flexibele en gastvrije instelling.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden.
 • Je beschikt over een goede spreek-, luister - en schrijfvaardigheid van de Nederlandse taal, voor anderstalige volwassenen heb je Nt2 behaald.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je

Mondriaan 1 is onderdeel van De Hazelaar en is een psychogeriatrische verpleegafdeling gericht op tijdelijke zorg en behandeling.
De afdeling is volop in ontwikkeling richting het zorgprogramma "dementie en onbegrepen gedrag". Doelstelling is het onbegrepen gedrag begrijpbaar en hanteerbaar te maken voor de cliënt en zijn omgeving, om zo een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Contractvoorwaarden
Jaarcontract vooruitzicht onbep. tijd

Contact

Jacqueline van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGz Breburg

Medewerker herstel FAMEUS - Aanloopmedewerker

Tilburg
12 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Sfeermaker

Roosendaal
4 - 16 uur
Park Zuiderhout

Woonondersteuner (huiskamermedewerker)

Teteringen
16 - 20 uur