ANIOS Revalidatiegeneeskunde

Onze klanten dagen zichzelf dagelijks uit om weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren.
Het zijn stuk voor stuk doorzetters.
Hou jij ook van uitdagingen en van een omgeving waar mensen het middelpunt zijn?

Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Leijpark, vraagt per 1 juli 2024 een

ANIOS (arts niet in opleiding)
voor de duur van maximaal 6 maanden
27-36 uur gemiddeld per week

Wat ga je doen?
Je wordt ingezet als arts assistent ziekenhuisrevalidatie en verricht consulten o.a. op de afdelingen Neurologie, Neurochirurgie, Traumatologie, Vaatchirurgie en Intensive Care in het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. Je zit bij multidisciplinaire overleggen op deze afdelingen en voert overleg met andere specialisten en disciplines voor de revalidatiegeneeskunde in het ETZ. Daarnaast kan in overleg gekeken worden naar andere taken binnen het revalidatiecentrum, zoals poliklinische spreekuren (mede in te vullen o.b.v. uw eigen interesses en onze mogelijkheden) om een bredere kijk op de revalidatiegeneeskunde te krijgen. Je werkt samen met Physician Assistants en onder supervisie van ziekenhuis revalidatieartsen.

Werktijden
De werktijden worden gepland op maandag t/m vrijdag in overleg. Je draait geen nacht- en weekend diensten.

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, voor de duur van maximaal 6 maanden, voor 27 – 36 uur gemiddeld per week
  • Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra werkenbij-site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.

Wij zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten en vaardigheden! 
Jij brengt mee:
Je bent een afgestudeerd arts en BIG geregistreerd. Je hebt affiniteit met revalidatiegeneeskunde en bent een teamspeler.

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren via de ‘solliciteren’ button.

Zolang deze functie online staat, kun je reageren op de vacature. Wacht echter niet te lang, want wij gaan graag in gesprek met de juiste kandidaat.
Als we na het eerste gesprek van beide kanten positief zijn, kan een meeloop dag/dagdeel onderdeel zijn van de procedure. Je kunt dan kennismaken met Libra, je collega’s en je nieuwe werkplek!

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.
Past deze vacature bij jou of ken je iemand bij wie deze past? Laat het ons weten of deel hem!

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met:

  • Nicole Maas, revalidatiearts. Tel: 088 - 313 3393 (aanwezig dinsdag-vrijdag).

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088 - 313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl.

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Over het ETZ
Het ETZ levert specialistische zorg voor de 650.000 inwoners van de regio Midden-Brabant en met onder meer de trauma- en neurochirurgie ook voor patiënten buiten de regio. Het ETZ is één van de elf regionale traumacentra van Nederland. Naast het verlenen van zorg vervult ETZ als CTZ-erkend topklinisch opleidingsziekenhuis ook een belangrijke rol in opleiding en wetenschap.’

Contact

Nicole Maas
Revalidatiearts
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur