AIOS Revalidatiegeneeskunde

“Wat ik gewaardeerd heb tijdens de opleiding is dat ik ruimte heb gevoeld om mijn ontwikkeling mede vorm te geven.”
– AIOS Libra R&A

Libra Revalidatie en Audiologie verzorgt samen met Adelante Hoensbroek en
ziekenhuislocatie Maastricht UMC+ de opleiding tot revalidatiearts.

Per maart 2025 is er een opleidingsplaats voor een

AIOS revalidatiegeneeskunde

Hoe ziet de opleiding eruit?
De opleidingsduur is 3,5 tot 4 jaar. De opleiding vindt grotendeels plaats binnen Libra R&A te weten op de locatie Blixembosch Eindhoven (poliklinische revalidatie kinderen/jeugd en volwassenen) en op de locatie Leijpark Tilburg (ziekenhuisrevalidatie in combinatie met ETZ Tilburg en poliklinische revalidatie volwassenen).
In het 2e jaar vindt de opleiding plaats bij Adelante. Dit betreft 9 maanden klinische revalidatie volwassenen (neurologie en dwarslaesie) op de locatie Hoensbroek  en 3 maanden in het universitair medisch centrum op de polikliniek van Adelante binnen het MUMC+.
Tijdens de opleiding krijg je een arbeidsovereenkomst voor 38 uur per week exclusief ca. 10 studie-uren. Parttime werken behoort tot de mogelijkheden.

Wat ga je doen?
Je krijgt de gelegenheid om je breed te ontwikkelen bij verschillende organisaties en te werken met verschillende doelgroepen binnen de revalidatiegeneeskunde, zodat je je kunt ontwikkelen tot een gedegen allround revalidatiearts.
Je neemt deel aan cursorisch onderwijs, zowel binnen het circuit als landelijk.
Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om je (in de laatste fase van je opleiding) te verdiepen in een specifiek deelgebied van de revalidatiegeneeskunde. Bovendien stellen we je in de gelegenheid om je aanvullend verder te verdiepen in een profiel management en innovatie, wetenschap of onderwijs & opleiding. Je participeert in bereikbaarheidsdiensten.

Wat bieden wij jou?
We vinden goede begeleiding belangrijk: jouw (persoonlijke) ontwikkeling staat centraal. Onze eerdere aiossen waarderen de kwaliteit van ons onderwijs en de ruimte die er is om de eigen opleiding mede vorm te geven.

 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst bij Libra Revalidatie & Audiologie voor de duur van de opleiding voor 38 uur per week.
 • Inschaling is conform CAO ziekenhuis AIOS-salarisschaal en op basis van ervaring.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je komt te werken in een informele, vriendelijke sfeer

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op de Libra Werken bij site Klik hier.

Libra Revalidatie & Audiologie is een fijne, informele organisatie waar jij een maatschappelijke bijdrage kan leveren aan de zorg van onze cliënten. Omdat we ons als organisatie willen blijven ontwikkelen, kom je in een dynamische omgeving terecht. Als jij van dynamiek en ontwikkeling houdt, dan zit je bij Libra op je plek.

Wij zijn benieuwd naar kwaliteiten en talenten!
Jij brengt mee:
Naast een afgeronde opleiding tot basisarts heb je bij voorkeur al (enige) ervaring opgedaan binnen de revalidatiegeneeskunde. Je ambitieniveau is hoog en je nieuwsgierigheid en leergierigheid zijn groot. Je hebt een proactieve houding om het beste uit je opleiding te halen!

Daarbij beschik je over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je kunt goed samenwerken en leidinggeven aan een multidisciplinair team. Je hebt een goed analytisch vermogen is. 

Enthousiast geworden?
Dan nodigen we je uit om te reageren! Je kunt solliciteren tot en met 25 augustus 2024 via de ‘solliciteren’ button.
De gesprekken voor de opleidingsplaats vinden plaats op dinsdag 10 september 2024 bij Libra R&A op locatie Blixembosch te Eindhoven.
Een selectie assessment maakt deel uit van de procedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern verspreid. Interne kandidaten van Libra Revalidatie & Audiologie genieten de voorkeur.

Heb je nog vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, dan kun je contact opnemen met:

 • Nicole Maas-Donkers: revalidatiearts/ opleider
  Tel: 088- 313 3511 (secretariaat)
  E-mail: n.maas@libranet.nl
 • dr. E. de Klerk: opleider bij Adelante
  E-mail: Erik.deKlerk@adelantegroep.nl

Past deze vacature bij jou of ken je iemand bij wie deze past? Laat het ons weten of deel hem!

Voor vragen over het sollicitatieproces, kijk bij de veelgestelde vragen of neem contact op met Team Recruitment via tel: 088 - 313 2538, via app: 06-18011362 of via mail: werken@libranet.nl.

Over Libra Revalidatie & Audiologie
Libra Revalidatie & Audiologie biedt medisch specialistische diagnostiek, behandeling en begeleiding aan volwassenen en kinderen met een lichamelijke, cognitieve en/of auditieve beperking. Libra biedt deze specialistische zorg aan in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Voor specialistische revalidatie hebben we locaties in Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert. Onze locaties voor specialistische audiologie bevinden zich in Eindhoven, Tilburg, Breda en Uden.

Wij zijn een zorgorganisatie. Het gaat bij ons om de mens: cliënt  en medewerker. Bij Libra werken mensen die graag samen met de cliënt werken naar het doel om weer zo zelfstandig mogelijk verder te leven. Ruim 750 professionals en vrijwilligers bieden van harte zorg op een manier die onszelf zou aanspreken: veilige, kwalitatief hoogwaardige mensgerichte zorg. Op de pagina 'Over Libra' vertellen we graag meer over onze organisatie.

Contact

Nicole Maas
Revalidatiearts
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur