Verzorgende IG - Nachtdienst ook mogelijk!

Werken met je hart staat bij jou centraal, want als Verzorgende IG voel jij je betrokken bij onze cliënten. Jij blinkt uit in je vak en verleent professionele zorg. Samen met jouw collega’s wil je de best mogelijke zorg verlenen en hierin ook in ondersteunen. Je deelt jouw kennis en ervaring. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en streeft altijd naar verdere verbetering van de zorg.

Wat je functie inhoudtAls Zorgprofessional lever je een belangrijke bijdrage aan welzijn, verzorging en begeleiding van de cliënten aan de hand van de daarvoor geldende protocollen en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de zorgplannen. We hoeven je natuurlijk eigenlijk helemaal niet te vertellen wat jouw werk als Verzorgende IG inhoudt en elke dag is anders, maar om toch even de werkzaamheden in een notendop te benoemen:
  • Een belangrijk onderdeel van je werk is het observeren van cliënten
  • Het verrichten van verpleegtechnische handelingen
  • Medicatie verstrekking en toezicht op het juiste gebruik ervan
  • Behandelaren assisteren
  • Cliënten begeleiden, stimuleren en motiveren bij ADL-activiteiten
  • Je biedt hulp bij het verstrekken van eten en drinken en je assisteert cliënten hierbij en begeleidt hen van en naar in- en externe afspraken
  • Je ziet toe op de kwaliteit van zorg, verricht administratieve taken waaronder rapportage en begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten
  • En je begeleidt leerling-Verzorgenden

Wat wij vragenBen jij de collega die: een nieuwe start als een nieuwe kans ziet? Graag deel uitmaakt van een collegiaal team, waar ruimte is voor eigen inbreng en creativiteit? Je hard, maar vooral mét je hart werkt? Dan ben jij de Zorgprofessional die wij zoeken!
Daarnaast heb je natuurlijk je Verzorgende IG diploma op zak en ben je vakkundig, bij voorkeur met al enige ervaring in de ouderenzorg.
Je draagt de verantwoordelijkheid voor de aan jouw toevertrouwde cliënten. Methodisch kunnen werken en goede contactuele eigenschappen zijn voor jou vanzelfsprekend en je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Je bent als persoon open en sociaal en geeft aan wanneer er iets is, want we waarderen je input en feedback oprecht!

Wat wij je bieden
Een baan waar jij in je kracht kan gaan staan, met een fijn team en teamleider
Voor de nachten kunnen we max. 22 uur bieden, mocht je meer uren willen werken, kun je dat met andere diensten combineren.
Voor de reguliere vacature, werk je wisselende diensten en samen kijken we graag naar de uren met je. De arbeidsduur wordt dus in overleg vastgesteld.
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT, in FWG 35 (min. € 2.466,72 en max. € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur per week) met per 10-2024 weer een CAO verhoging van 2,5%.
Daarnaast biedt Land van Horne aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder mogelijkheden om je zowel als persoon als professional te ontwikkelen via bijvoorbeeld GoodHabitz, diverse collectiviteitskortingen, FiscFree (fietsplan, laptop, telefoon, sportabonnement, e.d.) en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Informatie
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan?
Leuk, solliciteer dan vandaag nog! Heb je nog vragen? Bel dan even met Carole Kanters op T. 088 - 987 88 00.

Contact

Carole Kanters
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur