(Aankomend) vakspecialist Chemie

(Aankomend) vakspecialist Chemie | klinisch chemisch laboratorium | 28-36 uur per week | Roosendaal en Bergen op Zoom

Voor het klinisch chemisch laboratorium op de Bravis locaties (standplaats BOZ/RSD) zoekt Accureon een aankomend vakspecialist Chemie.

We dagen jou elke dag uit.

Als vakspecialist Chemie draag je zorg voor het uitvoeren van de routinematige en speciële diagnostiek binnen de laboratoria van Accureon. Tevens geef je op efficiënte wijze uitvoering aan de procesgang en verricht je voorbereidings-werkzaamheden ten behoeve van het analyseren van monsters. Het implementeren van nieuwe werkwijzen/technieken en het uitvoeren van specifiek onderhoud zijn belangrijke onderdelen van de functie. Ook onregelmatige diensten horen bij deze functie. Standplaats Bravis locaties van Accureon. Als vakspecialist heb je een coördinerende functie met onder andere taken als het dagelijks aansturen van de werkzaamheden en coördinatie van kwaliteitszorg en –borging in brede zin. Je bent het aanspreekpunt voor de werkvloer en klinisch chemici op jouw inhoudelijk expertisegebied en je werkt nauw samen met de klinisch chemicus van jouw aandachtsgebied. En je hebt regelmatig contact met de firma.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Je beschikt over minimaal een MBO4-opleiding en HBO-denk- en werkniveau en voor de aansturing binnen het aandachtsgebied over een HLO-deelcertificaat óf je bent bereid deze op korte termijn te halen. En je wil je d.m.v. bijscholing jezelf verder blijven ontwikkelen binnen alle facetten van het vakgebied. Daarnaast heb je ervaring als klinisch chemisch analist. Kennis, ervaring en zeker ook affiniteit met (immuno)chemiebepalingen én de apparatuur is een pre. Stressbestendigheid, flexibiliteit en samenwerkingsgerichtheid zijn belangrijke competenties voor deze functie. Daarnaast ben je communicatief sterk, heb je een servicegerichte, positieve instelling en affiniteit met moderne automatiseringstechnologie. Wij zijn op zoek naar iemand die het uitdagend vindt om naast de reguliere werkzaamheden deel te nemen aan projecten en veranderingsprocessen en iemand die passie heeft voor het vak!

Waar je het voor doet?

  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw (PFZW);
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 50, minimaal € 3199,- tot maximaal € 4540,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • Je start met een jaarcontract met onze intentie deze vervolgens om te zetten naar onbepaalde tijd, mits vereist deelcertificaat inmiddels behaald is.

Accureon kent verder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Iets voor jou?

Voor meer informatie kan je contact opnemen met: Peter van Beers, teamleider Accureon en ook de huidige vakspecialisten Chemie, Toine Jacobs en Edwin Crielaard kunnen je meer vertellen over de werkzaamheden. Bij interesse kan je solliciteren voor 15-7 2024 door middel van het sturen van je cv en motivatiebrief. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Enthousiasme en affiniteit met het werkgebied zijn zeker zo belangrijk als ervaring. Schroom dus niet te reageren als je nog aan het begin van je carrière staat. 

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur