zoekt een

Enthousiaste manager voor één van de grootste trombosediensten van het land 32 - 36 uur per week

Word jij de enthousiaste manager van één van de grootste trombosediensten van Nederland?

Star-shl is een belangrijke en toonaangevende speler op het gebied van trombosezorg. Wij bieden dagelijks kwalitatief hoogwaardige antistollingszorg voor circa 17.000 patiënten. De afdeling Trombosezorg maakt samen met de afdelingen Beeldvormend & Functieonderzoek, Prenataal Centrum en Praktijkondersteuning onderdeel uit van de sector Beeld & Zorg die wordt aangestuurd door de sectordirecteur.

Wat ga je doen:
 1. Als manager trombosedienst ben je eindverantwoordelijk voor de aansturing van een ervaren team aan antistollingsartsen, antistollingsadviseurs en medisch secretaresses. Je hebt een intensieve samenwerking met de medisch leider. Onder jouw leiding werkt dit team iedere dag samen om goede antistollingszorg te bieden. Het team weet door jouw enthousiaste en betrokken manier van leidinggeven wat er van hen verwacht wordt.
 2. Naast de aansturing van dit team ben je bezig met de ontwikkeling van de trombosezorg. Je stelt hiervoor een jaarplan op, je draagt zorg voor de uitvoering hiervan en je bent continu scherp op mogelijke verbeteringen en innovaties. Je schroomt niet om voorstellen op te nemen ten behoeve van de verbetering van de kwaliteit en dienstverlening.
 3. Naast de aandacht voor de interne ontwikkelingen wordt een actieve rol in de landelijke transitie van de trombosezorg verwacht. Je bent actief in het onderhouden van in- en externe contacten en je bent in gesprek met verschillende ketenpartners om te zorgen voor een optimale samenwerking. Tevens volg je ook de ontwikkelingen in de sector en neem je deze informatie mee om na te denken over de toekomst van de trombosezorg.
 4. Tot slot ben je de vertegenwoordiger van Star-shl lid in het CAT (Centrum Antistolling & Trombosezorg), een samenwerkingsverband waarin door de leden actief wordt gewerkt aan efficiënte en goede zorg.

Kortom: een stevige functie op het gebied van leiderschap, organisatieverbetering, kwaliteit en ontwikkeling

Wij zoeken:
 • Je bent in staat om jouw team aan te sturen en een goede werksfeer te creëren waar patiëntveiligheid scherp in het oog gehouden wordt.
 • Je bent niet bang voor verandering en je komt goed tot je recht in een dynamisch werkveld.
 • Je bent bedrijfsmatig goed onderlegd.
 • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende bij voorkeur binnen de (para)medische sector.
 • Uiteraard beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Ervaring met LEAN verbetermethodiek is een pré.

Zoals hierboven ook beschreven zoeken wij een kandidaat die in staat is om op een positieve manier medewerkers aan te sturen, strategisch en tactische ideeën/plannen om te zetten naar de dagelijkse praktijk en een actieve rol in neemt in de ontwikkelingen binnen de trombosezorg.

Wij bieden:
Star-shl is een veelzijdige, dynamische en ondernemende organisatie in de medische diagnostiek met een nieuw ‘state-of-the-art’ laboratorium.

Je maakt samen met de andere managers deel uit van de sector Beeld & Zorg waar ontwikkeling, hard werken, het nemen van eigen verantwoordelijkheid, flexibiliteit, humor en collegialiteit centraal staan.

Het salaris is gebaseerd op de cao Ziekenhuizen FWG 65. We vinden jouw persoonlijke ontwikkeling belangrijk, investeren in opleidingen en bieden je de ruimte om jouw nieuwe functie goed vorm te geven.

De standplaats is Rotterdam, hybride werken in bespreekbaar. Het betreft een functie van 32-36 uur.

Meer informatie of direct solliciteren?
Wil je meer informatie over deze vacature? Via c.wentink@star-shl.nl kun je jouw vragen stellen. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Je motivatie waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie ontvangen wij graag samen met je cv.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Projectleider Databeschikbaarheid & AI - fulltime of parttime

Eindhoven
32 - 36 uur
Amarant

Senior inkoper

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Teammanager cliëntbureau Amersfoort (tijdelijk)

Utrecht
28 - 32 uur