POH-S

Stel je voor: een patiënte met diabetes komt binnen voor haar reguliere controle. Dankzij jouw begeleiding heeft ze haar leefstijl aangepast en haar bloedwaarden verbeterd. Dit is slechts één van de vele successen die jij als Praktijkondersteuner Huisartsenzorg Somatiek (POH-S) kunt bereiken.
Ben jij klaar om patiënten op deze manier te ondersteunen en hun gezondheid te verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze goed georganiseerde praktijk, gelegen in een vriendelijke buurt, biedt hoogwaardige huisartsenzorg. Als Praktijkondersteuner Huisartsenzorg (POH) ben jij een onmisbare schakel in ons team. Je ondersteunt de huisartsen door zelfstandig spreekuren te houden voor patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes, COPD en hart- en vaatziekten. Je bent verantwoordelijk voor het monitoren, begeleiden en behandelen van deze patiënten, en je draagt bij aan de preventieve zorg binnen onze praktijk. Je gaat werken in een divers team van professionals die geloven in goede samenwerking. Een van je collega's, Denis, kijkt er naar uit je te ontmoeten en samen te werken, ben je benieuwd naar zijn verhaal?

Ben jij mijn nieuwe collega?
Ik heb als POH een veelzijdige en uitdagende baan. We hebben een gevarieerd team van betrokken huisartsen, doktersassistentes en praktijkondersteuners (zowel somatiek als GGZ). Binnen ons team kun je als POH een duidelijke eigen inbreng hebben. Ik ga iedere dag met veel plezier naar mijn werk! Zie ik je snel? Groetjes, Denis

Wat is vereist?
Je hebt een (bijna) afgeronde Hbo-opleiding tot praktijkondersteuner
Je bent communicatief sterk en weet patiënten te motiveren en te begeleiden
Je hebt een proactieve houding en bent altijd op zoek naar manieren om de zorg voor onze patiënten te verbeteren

Wat krijg je?
Een marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden op basis van ervaring
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en scholing
Een uitdagende en afwisselende functie in een warm en betrokken team
Wij zijn op zoek naar een collega voor 8 uur in de week

Wat zoeken wij in jou?
Wij zijn op zoek naar een collega die zijn of haar diploma (bijna) op zak heeft en enige werkervaring in de huisartsenpraktijk is een pré. Heb je nou al veel ervaring, ben je meer dan welkom! We zijn vooral op zoek naar een leuke match voor het team!

 

"Zien we je snel? Denk je na het lezen van de vacature: Wat een leuk team! Neem dan contact op met Luuk of Ankie via l.wouters@outlook.com. Een bericht sturen of bellen mag ook, 06-34191218. www.huisartsmaessen.nl "

Contact

Luuk Wouters of Ankie Ansems
Huisarts / Praktijkmanager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg