Adviseur communicatie (24-32 uur per week)

Adviseur Communicatie | Minimaal 24 uur per week / maximaal 32 uur per week / Roosendaal 

Ben jij de communicatietopper die op zoek is naar een baan met veel afwisseling? Dan zoeken wij jou! Met jouw vaardigheden en enthousiasme op het gebied van communicatie draag je bij aan de best mogelijke patiëntenzorg, positieve beeldvorming en het bereiken van de organisatiedoelstellingen. Help jij ons mee om morgen beter te maken?

Werken in een dynamische organisatie

Je gaat werken in een gedreven team met 10 professionals op het gebied van communicatie, marketing en vormgeving. Met onze expertise en passie helpen wij de organisatie om optimaal te communiceren met elkaar, de patiënten, de bezoekers, de verwijzers, de inwoners in de regio en alle andere stakeholders. Dit doen we in een context waarbij het zorglandschap in hoog tempo verandert en we in de komende jaren een nieuw ziekenhuis gaan bouwen. Prachtige communicatie uitdagingen dus waarmee jij samen met jouw collega’s Leo, Jan-Willem, Sophie, Irene, Annemiek, Rasheda, Mark, Bob, Karin en René aan de slag gaat. 

We dagen jou elke dag uit

Als enthousiaste Adviseur Communicatie schakel je makkelijk tussen advies en uitvoering. Je helpt het ziekenhuis bij het monitoren en versterken van de reputatie. De ontwikkelingen in de zorg zijn heel divers en gaan steeds sneller. Met jouw neus voor nieuws filter je daaruit de issues die impact kunnen hebben op de reputatie van het ziekenhuis en vertaal je dit naar proactieve adviezen en communicatieplannen. Met het advies en plan in de hand stroop je vervolgens graag de mouwen op om aan de slag te gaan met het uitvoeren van de operationele communicatietaken. Een stevige allround communicatiefunctie dus in een organisatie met veel boeiende communicatie uitdagingen.

Wij bouwen op jouw enthousiasme

Minimaal een afgeronde hbo-opleiding richting communicatie en ten minste 5 jaar ervaring als communicatieadviseur zijn noodzakelijk om in aanmerking te komen voor deze functie. Je bent zeer taalvaardig en je kunt goed schrijven. Je voelt je thuis in een grote complexe organisatie, kunt omgaan met ad hoc situaties en je bent stressbestendig. Je bent creatief, resultaatgericht en hebt oog voor detail. Afspraak is bij jou afspraak. Je adviseert en coacht gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur, het management en andere collega’s over hoe zij zelf optimaal kunnen communiceren. Je oriënteert jezelf voortdurend op ontwikkelingen in de buitenwereld van het ziekenhuis om proactief communicatiekansen voor Bravis te ontdekken en te initiëren. Je kunt zowel op operationeel niveau als op strategisch niveau acteren. Naast je adviserende rol zorg je samen met je collega’s dat al het werk gedaan wordt. 

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Bravis is volop in beweging, bouwt aan een nieuw ziekenhuis en aan de toekomst van de zorg. Het vergroten van patiëntwaarde, eigen regie voor medewerkers en samenwerking binnen en buiten het ziekenhuis staan centraal in onze visie ’Het Nieuwe Bravis’. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Waar je het voor doet?

  • Salarisschaal FWG 60 CAO-ziekenhuizen lopende van € 3.923,- naar maximaal € 5.746,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
  • Een goede pensioenopbouw
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%)
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en Benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties
  • Voldoende vakantiedagen en flexibiliteit voor de juiste werk-privé balans
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging

Maar dat is niet alles, je krijgt ook een unieke kans om bij te dragen aan het Bravis ziekenhuis van de toekomst. Daarnaast kom je te werken in een leuke uitdagende functie in een ambitieus en dynamisch ziekenhuis. Een werkplek waar je de ruimte krijgt om het beste van jezelf te laten zien. Want samen maken we morgen beter!

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of PDF-bestand uiterlijk 22 juli 2024. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. Het gaat in eerste instantie om een aanstelling voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd. 

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Leo van den Berg, adviseur Communicatie, via 06-57782331 of Jan Oostenbrink, manager Cliëntzaken via 06-22439109.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje. 

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur