zoekt een

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Wil jij graag aan de slag in de zorg, maar heb jij daar niet voor geleerd? Lees dan verder! Want Rivas Zorggroep biedt jou de kans om zorg bij mensen thuis te verlenen, ook als je geen (zorg)diploma hebt. Jij krijgt van ons gratis een korte opleiding, waarin je van alles leert over het omgaan met en zorgen voor ouderen. Daarna ga jij aan de slag als medewerker zorg & welzijn!

Wat ga je doen?
Een VPT team bestaat uit verschillende zorgverleners die samen verpleeghuiszorg bij ouderen thuis verlenen. Als medewerker zorg & welzijn in dit team heb je veel contact met onze cliënten. Je zorgt voor de cliënt en je speelt een belangrijke rol in hun leven. Je helpt bijvoorbeeld bij het in en uit bed komen, het wassen en aan- en uitkleden. Soms assisteer je bij het aantrekken van steunkousen. Maar je gaat ook samen met de cliënt een boodschap doen en eten bereiden. Je zorgt ervoor dat de was draait, terwijl jij het huis schoonmaakt.

Jij zorgt voor gezellige momenten voor en met onze cliënten. Je bedenkt iets leuks om samen met hen te doen. Denk aan naar de markt gaan, een spelletje spelen of samen de krant lezen. Terwijl je bij de mensen thuis bent, kijk je goed naar wat de cliënt nog zelf kan of wat hij of zij met jou of met de mantelzorger kan doen. Je kunt goed luisteren en je let op belangrijke signalen zoals vergeetachtigheid of lichamelijke gebreken die je in het dossier zet en je bespreekt het met je collega’s. Tijdens jouw werk kan je altijd een van de gediplomeerde collega’s uit het VPT team bellen voor advies.

Waar ga je werken?
Rivas Zorggroep biedt al jaren verschillende soorten zorg aan in de regio, zoals ziekenhuiszorg, zorg in het verpleeghuis, wijkverpleging, revalidatiezorg en dagbesteding. Binnenkort komt daar een nieuwe zorgvorm bij: verpleeghuiszorg bij mensen thuis. Dit noemen wij VPT, wat Verzorgd & Prettig Thuis betekent.

Komt iemand in aanmerking voor een verpleeghuis, maar blijft hij of zij het liefst thuis wonen? Dan kan een VPT-zorgpakket uitkomst bieden. Rivas levert dan alle benodigde ondersteuning, zorg en verpleging in de vertrouwde omgeving van de cliënt. Dit wordt gedaan door een vast team, waarbij er ook voldoende tijd is voor een praatje en een kopje koffie.

Een VPT team bestaat uit medewerkers zorg & welzijn, helpenden, verzorgenden en een verpleegkundige. Samen zorgen jullie ervoor dat onze cliënten op een fijne én veilige manier thuis kunnen blijven wonen. Je gaat werken in ons VPT-team in het gebied in en om Sliedrecht.

Wie ben jij?
  • Je bent makkelijk inzetbaar op verschillende routes en tijdstippen. Je bent daarom in het bezit van een auto, scooter of fiets.
  • Je bent bereid om een kort scholingstraject te volgen om je voor te bereiden op de werkzaamheden die je gaat uitvoeren als medewerker zorg & welzijn.
  • Je bent handig met de mobiele telefoon en computer.
  • Je beheerst de Nederlandse taal (in woord en geschrift).

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug:
  • Je verdient een salaris in FWG20 tussen de € 2.236,57 en € 2.772,02 bruto per maand op basis van 36 uur volgens de CAO VVT.
  • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Je kiest zelf of je jouw vakantiegeld en / of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
  • Je tekent een tijdelijk contract voor het aantal uren wat je met de leidinggevende afspreekt. Een combinatie van werken in de wijkverpleging en de verpleeghuiszorg is mogelijk.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en profiteert van Rivas Benefits at work.
  • Als je de wens hebt om verder te leren kun je doorstromen naar een opleiding binnen Rivas Zorggroep. Onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor inhoudelijke informatie over deze functie neem je contact op met Lenie Troost op 06 21 56 86 98. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of WhatsApp met Thomas de Vos (recruiter) via 06 47 53 34 80.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
In overleg
Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur