zoekt een

GZ psycholoog ambulante poli Blerick

Ben jij de gedreven GZ-Psycholoog die maatwerkbehandeling en regie aan cliënten kan bieden? Kom bij ons in Blerick werken en help cliënten weer controle over hun leven te krijgen!

Dit ga je doen

Als GZ Psycholoog help je mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team werk je stap voor stap aan het oppakken van het normale leven van de cliënt. Dit doe je door middel van onderzoek, diagnostiek, observatie en het inschatten van risico's.

Je gebruikt psychotherapeutische methoden zoals EMDR, schematherapie of CGT, die belangrijk zijn in je werk als GZ/OG. Het is een uitdagende baan omdat cliënten van stemming kunnen veranderen en onvoorspelbaar kunnen reageren.

Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen, doorzettingsvermogen hebt, veerkrachtig bent en creatief met onverwachte situaties kunt omgaan. Wil je eerst een keer meelopen? We maken graag een afspraak met je.

Hier ga je werken

We zoeken een collega voor onze fijn ingerichte polikliniek in Blerick, dichtbij Venlo. In ons team is een warme sfeer, je mag jezelf zijn, we werken graag samen en maken tijd voor elkaar. Welkom in ons team!

Met wie werk je

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn sociotherapeuten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro) psychologen en psychiaters.

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog;
 • Je bent sterk in de multidisciplinaire samenwerking;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, kunt relativeren, toont initiatief en hebt een betrokken en open persoonlijkheid;
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving met betrekking tot de gezondheidszorg;
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen.

Wij bieden jou

 • Direct een vast contract voor 28 tot 36 uur per week;
 • Voor de tijdelijkheid (van ongeveer 9 maanden) staan wij ook open voor een ZZP'er, voor max 20 uur per week; 
 • Salaris minimaal € 4.269,00 en maximaal € 6.446,00 bruto per maand in FWG 65 volgens cao gehandicaptenzorg;
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Jaarlijks vele fiscale voordelen zoals verlofuren (ver-) kopen en FiscFree®;
 • Een flexibel rooster en eventueel onregelmatigheidstoeslag;
 • Volop mogelijkheden te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen.

Zie jij het ook?

Het werken met onze doelgroep vereist bijzondere eigenschappen, kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij geven onze collega’s de ruimte om naar eigen inzicht te handelen en ondersteunen hen bij hun verdere ontwikkeling.

Onze medewerker is sensitief. Voelt de situatie haarfijn aan, signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen. Weet wat er kan gebeuren en neemt daar een voorschot op, creëert zo tijd en rust. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

Meer weten? Of solliciteren?

Heb je vragen over deze functie? App, bel of mail met manager Evelyn van Diest via 06-11867500 of e.vandiest-kuijpers@stevig.nl.

Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau van STEVIG via 088-7540060 of wervingsbureau@stevig.nl.

Graag zien wij jouw cv en brief tegemoet via onze website; https://werkenbijstevig.nl/vacatures/gz-psycholoog-ambulante-poli-1043340/

Contact

Evelyn van Diest
manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

St. Elisabeth Roosendaal

(GZ-)Psycholoog

Roosendaal
24 - 32 uur
Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur