Invalkrachten zorg & welzijn

Thuiszorg Elde Maasduinen is per direct op zoek naar enthousiaste invalkrachten zorg & welzijn, uren in onderling overleg.

Volg je een opleiding in de zorg en lijkt het jou leuk om het geleerde direct in de praktijk toe te passen? Dat kan! Want de thuiszorg van ZGEM is nu op zoek naar invalkrachten in de zorg voor de weekenden, vakanties of gewoon doordeweeks! 
Je kunt verschillende zorgtaken verrichten waarbij je afhankelijk van je opleiding en ervaring minimaal op het niveau van helpende (ADL) wordt ingezet. 
 
Thuiszorg Elde Maasduinen biedt zorg, verpleging en ondersteuning aan alle thuiswonende zorgvragers in de regio. Onze activiteiten zijn gericht op het zolang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen woonsituatie. Thuis Zorggroep Elde Maasduinen werkt met kleine zelforganiserende wijkteams, onder regie van een wijkverpleegkundige. Er wordt gewerkt met zowel lange als kortere diensten. De teams werken zo autonoom mogelijk en bieden kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn actief in de volgende plaatsen: Sint-Michielsgestel, Haaren, Vught, Liempde, Boxtel-Breukelen, Boxtel-Centrum, Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand.

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM. 
 
De functie in hoofdlijnen
Wij vinden het belangrijk om je vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden te geven die bij jou passen. Daarnaast kun je zelf aangeven wanneer je wilt werken, zo kun je bijvoorbeeld ’s ochtends werken en ’s middags met je vrienden of vriendinnen naar de film, of andersom! 

Deze voordelen biedt ZGEM je nog meer; naast dat je salaris ontvangt, doe je meteen ervaring op in jouw vakgebied, wat goed van pas komt tijdens de rest van jouw studie en toekomstige carrière! Ben jij enthousiast? Wij ontmoeten je graag! 

Wij vragen

•    Je bent minimaal 16 jaar of ouder;
•    Je volgt een opleiding tot helpende, verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 of HBO-V;
•    Een zelfstandige en betrokken houding;
•    Enthousiasme om het beste uit jezelf te halen voor onze bewoners.

Wij bieden

•    Een goed salaris volgens de CAO VVT. De hoogte is afhankelijk van je opleiding en ervaring;
•    16,33% toeslag, waarvan 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
•    Een onregelmatigheidstoeslag van 38% voor uren op zaterdag na 12.00 uur en zelfs 60% voor uren op zondag;
•    Een verlenging met flexibel contract (als we allebei tevreden zijn aan het einde van je contract) waarbij je ook tijdens andere vakanties, weekenden en drukke periodes bij ons kunt komen werken.

Interesse?
Aarzel niet contact op te nemen met Meike van Oorschot, wijkverpleegkundige, via telefoonnummer: 06-20938022.
Je kunt ook direct solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen of te reageren via de link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-422-invalkrachten-zorg-welzijn
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-422.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom zijn volgende zaken onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Huisartsencoöperatie West-Brabant

Doktersassistent gezocht nabij Bergen op Zoom

Tholen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur
TremaKids

Pedagogisch Medewerker Kinderopvang

Nieuwendijk
24 - 32 uur