zoekt een

Begeleider intensieve begeleider (AC Vlindertuin)

Kun jij écht contact maken met mensen met een beperking? Ben je in staat om hun wensen en behoeften duidelijk te krijgen en te vertalen naar de juiste ondersteuning voor elke individuele deelnemer? Weet jij met een hoop gezelligheid en aandacht kwalitatief goede zorg te bieden? Vind jij net als wij dat iedere dag ertoe doet? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Begeleider intensieve begeleiding op het AC Vlindertuin.

Locatie: AC de Vlindertuin

Uren: in overleg

Wat ga je doen?

Als Begeleider intensieve begeleiding maak je écht contact met de deelnemers. Jij begeleidt hen in hun werk of in andere activiteiten die ze uitvoeren. Ook weet je precies wat elke deelnemer nodig heeft om tot bloei te kunnen komen en zet dat in. Je bent ook betrokken bij het ondersteuningsplan m.b.t. de activiteiten. En alles wat je doet, doe je uiteraard vanuit mensgerichte zorg en onze basismethodiek (die wij je uiteraard nog gaan uitleggen mocht dat nodig zijn). SOVAK streeft naar een veelzijdig aanbod van belevingsgerichte tot arbeidsmatige dagbesteding, tot het begeleiden naar en aansluiten bij de echte arbeidsmarkt. Wij zijn ondernemend en benutten kansen waarmee we inspelen op de wensen van onze cliënten.

Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40) minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen wij met ruim 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Als Begeleider intensieve begeleiding help jij mensen tot bloei komen. Lees maar.

 • Per cliënt stel je het deel van het ondersteuningsplan op dat betrekking heeft op dagactiviteiten/werkzaamheden;
 • Je stelt ondersteuningsplannen op en evalueert deze.;
 • Je levert een bijdrage aan de taken binnen de zelforganisatie van het team en werkt volgens de kernwaarden van SOVAK: met hart en ziel, ondernemend en samen;
 • Je onderhoudt contact met vertegenwoordigers van de cliënten, familie/verwanten en andere belanghebbenden;
 • Je werkt aan kwalitatief goede mensgerichte zorg en gebruikt daarbij onze basisprincipes Wortel, Stam en Bloesem (deze leggen we je natuurlijk nog uit!). Want zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen. Dat geldt natuurlijk voor onze deelnemers, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten.

Jouw talenten

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 3.
 • Je bent oplettend en aandachtig bij het bewaken van de uitvoering van het plan en het bieden van begeleiding. Hierdoor herken je tijdig bijzonderheden en veranderingen bij bewoners.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, je weet te schakelen tussen de meerdere niveaus binnen het netwerk van de cliënt.
 • Je bent een echte teamspeler, die net zo goed zelfstandig en alleen werkt.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

Sollicitatieprocedure

Word je enthousiast van ons verhaal en denk je nu dat ben ik! Hou je niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton! SOVAK sluit deze vacature zodra de juiste kandidaat is gevonden. Ben je geschikt voor de functie, maar is de vacature gesloten? Reageer dan toch! We kijken dan samen met jou naar passende mogelijkheden binnen onze organisatie. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Samantha Gorter – Faijaars via 06-14 64 33 65. Zij helpt jou graag verder.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Samantha Faijaars
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

DeSeizoenen

Begeleider Flex, Bronlaak, Oploo

Oploo
20 - 40 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime
Amarant

Verpleegkundig Begeleider Complex

Tilburg
20 - 36 uur