zoekt een

Verpleegkundige Revalidatie & Herstel Gorinchem

Op de afdeling Revalidatie en Herstel verleen je zorg ‘met je handen op je rug’. Niet zo letterlijk natuurlijk, maar je werkt er samen met de cliënt naar toe dat hij kan terugkeren naar huis. Cliënten komen namelijk op de afdeling Revalidatie & Herstel om te werken aan hun zelfredzaamheid na een ongeval, operatie of ziekenhuisopname. Jij als verpleegkundige ziet dus cliënten met veel verschillende ziektebeelden, voortkomend uit meerdere specialismen, met veel verpleegtechnisch handelen.

Wat ga je doen?
Jouw functie is gericht op het herstel van de cliënt. Daarbij wordt gekeken wat nodig is om weer naar huis te kunnen. Samen met de cliënt werk je aan zijn persoonlijke doelen. Om dit te bereiken wordt er doelgericht gewerkt aan de hand van zorgpaden. Je helpt bij de ADL-activiteiten en biedt ondersteuning bij de persoonlijke verzorging. Cliënten doen zoveel mogelijk zelf, je begeleidt en coacht en je oefent samen.

De cliënten op deze afdeling zijn voornamelijk CVA, electieve orthopedie en trauma’s. In zo’n traject wat meestal 3 tot 10 weken duurt bouw je een band op met de cliënt en je ziet ze groeien in hun herstel. Sommige cliënten gaan zelfs beter naar huis dan dat ze waren voor hun opname!
 • Je verleent verpleegkundige zorg en verzorging aan onze cliënten.
 • Je levert input voor het zorgplan en rapporteert over de voortgang van de cliënt.
 • Je geeft de noodzakelijke voorlichting en begeleiding aan de cliënten.
 • Je bent voor je collega’s een verpleegkundig aanspreekpunt.
 • Je voert risicovolle en voorbehouden handelingen uit.

Waar ga je werken?
In Het Gasthuis wordt kortdurende zorg geboden in de vorm van Revalidatie & Herstel. De doelgroep van de cliënten op deze afdeling zijn voornamelijk electieve orthopedie, trauma, oncologie, COPD, hartfalen en NAH met specialisatie CVA. De afdeling is volop in ontwikkeling, met als doel een goed therapeutisch klimaat, waarin cliënt en personeel optimaal samenwerken om te komen tot terugkeer naar eigen huis. Daarbij willen wij ons de komende jaren ontwikkelen tot expertisecentrum in de geriatrische revalidatie zorg. Als jij je ook wilt ontwikkelingen kun je bij ons de scholing geriatrische revalidatie volgen.

Binnen Revalidatie en Herstel Gorinchem werk je samen met zo’n 60 collega’s. Denk aan verzorgenden IG, verpleegkundigen, zorgregisseurs, maar ook ergotherapeuten, fysiotherapeuten, artsen en arts-assistenten. Met z’n allen werken we ergens naar toe. In het belang van de cliënt is het dan ook heel belangrijk dat je als team eenduidig werkt en de cliënt betrekt bij zijn ontwikkeling. Feedback geven en ontvangen doen we dan ook op een respectvolle manier. We hebben het erg leuk met elkaar en proberen daar waar dat kan uitjes te organiseren.

Wie ben jij?
De cliënten met wie je werkt hebben vaak iets naars meegemaakt. Dat is niet niks en het herstel zal niet altijd even makkelijk gaan. Samen met jou gaan ze daar doorheen. Jij gaat de uitdaging aan. Jij ziet het allemaal wat positiever in en dat laat je ook zien! Je coacht, motiveert, geeft complimenten en brengt de humor erin. Je hebt het geduld om de cliënt de ruimte en de tijd te geven die nodig is om het zelf te proberen. En zijn dingen in het dagelijks leven voor de cliënt niet meer zo vanzelfsprekend om zelf uit te voeren? Dan denk je mee in praktische oplossingen en hulpmiddelen om het gemakkelijker te maken.
 • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de geriatrische revalidatie.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd, of bereid hiertoe

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
 • Je verdient een salaris tussen de € 3.174,50 en € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur. Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%.
 • De functie is ingedeeld in FWG 45. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
 • Je krijgt een overeenkomst voor 24 - 28 uur per week.
 • Je tekent een vast contract.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
 • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.

Heb je interesse?
Voor informatie over deze functie neem je contact op met waarnemend teamleider Regina Kant via r.kant@rivas.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure bel of app je met Thomas de Vos (recruiter) via 06 47 53 34 80.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg