zoekt een

Begeleider Esdoornstraat

Wil jij er samen met mij voor zorgen dat ik mij gelukkig voel in mijn eigen huis?

Wat ga jij betekenen als begeleider voor de Esdoornstraat
Als begeleider voor de Esdoornstraat lever je op de eerste plaats een bijdrage aan de begeleiding en zorg van de bewoners. Je ziet het als een uitdaging om individuele zorgvragen van bewoners te beantwoorden of om – samen met de bewoner – te ontdekken hoe de kwaliteit van het bestaan te verbeteren. Ook lever je een bijdrage aan de totstandkoming, evaluatie en bijstelling van de verpleeg-/begeleidingsplannen van de bewoners. Daarnaast draag je bij aan een veilige en stimulerende leefomgeving waarin bewoners zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Over de afdeling
Op de Esdoornstraat wonen 24 bewoners, verdeeld over vier groepen van zes personen. Hierdoor kan je als begeleider iedere bewoner die extra aandacht geven. We houden rekening met het eigen tempo van de bewoners en zorgen voor een veilige omgeving. We letten goed op de omgeving en stimuleren zelfstandigheid en eigen keuzes. Met de methodiek Active Support en het project zelfmanagement help je als begeleider bewoners nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe vaardigheden te leren. We gebruiken ook realiteitsoriëntatie om de achteruitgang van het denkvermogen te vertragen.

De bewoners van de Esdoornstraat hebben een verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), epilepsie en/of mentale en fysieke achteruitgang. Daarom hebben ze vaak speciale begeleiding en verzorging nodig van de begeleider. We werken nauw samen met de dagbesteding om de dagstructuur te behouden en vaardigheden te behouden. Door lichamelijke en/of psychische achteruitgang kunnen er gedragsproblemen ontstaan. Sommige bewoners hebben NAH. Zo nu en dan help je ook uit bij de buren van de Wilgendreef.

Wat breng jij mee
 • Je hebt een beroepsopleiding richting V&V of SAW, minimaal niveau 3 of je volgt momenteel de opleiding.
 • Je hebt affiniteit met of ervaring in het werken met bewoners met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH).
 • Je bent een zelfstandige en flexibele professional en laat jouw goede ideeën horen.
 • Je kunt feedback geven en ontvangen en goed in teamverband werken.
 • Je maakt contact met de cliënten en biedt ze hiermee een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Wat bieden wij jou
 • Een leuk en enthousiast team.
 • Uren in overleg, wij denken aan minimaal 24 uur per week.
 • Cao Ziekenhuizen, FWG 40, maximaal € 3.658 bruto per maand bij een fulltime aanstelling.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel 8,33%.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool.
 • Volop (door)groeimogelijkheden.
 • Bij Kempenhaeghe hoef je geen specialist te zijn, om er een te worden. Daar helpen wij je mee!

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Debbie Vliegenberg, clustermanager, via telefoonnummer 06-51548772.

Contact

Chantal Simar
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Amarant

Begeleider

Zundert
32 - 36 uur
DeSeizoenen

Begeleider Flex, Bronlaak, Oploo

Oploo
20 - 40 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider Frankenveld Arnhem

Arnhem
16 - 20 uur