zoekt een

(Waarnemend) Dermatoloog

De vakgroep dermatologie van het Beatrixziekenhuis is op zoek naar een

(Waarnemend) Dermatoloog
(FTE-invulling nader bespreekbaar)

Werkomgeving
De vakgroep dermatologie is onderdeel van de Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Matrix U.A. die medisch specialistische zorg levert aan het Beatrixziekenhuis, dat onderdeel is van de Rivas Zorggroep. Het ziekenhuis is centraal gevestigd in vestingstad Gorinchem en heeft een polikliniek in Leerdam. Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis voor hoogwaardige medisch specialistische zorg met moderne voorzieningen en een breed aanbod van specialismen.

Werken bij ons kenmerkt zich door korte lijnen en een plezierige werksfeer, met ruimte voor inspirerende en ondernemende medisch specialisten.

Vakgroep
De vakgroep dermatologie bestaat uit 2 dermatologen, waarvan één dermatoloog gaat vertrekken. Wij richten ons op het bieden van dermatologische zorg over de volle breedte van het vak. Kwaliteit van zorg en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel met daarbij ook de flexibiliteit die een kleine vakgroep met zich meebrengt.

De vakgroep wordt ondersteund door wondverpleegkundigen, vaatlaboranten en (gespecialiseerd) doktersassistenten en hecht veel waarde aan de samenwerking met de eerste lijn. We zijn verbonden aan de Regionale tumorwerkgroep Melanoom van het UMCU en Clinical Network for Trials in Dermatology (CONNECTED).

Wij vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, communicatief vaardige teamspeler en ondernemende dermatoloog, voor een nog nader te bepalen periode. Ben je bijna klaar met de opleiding en wil je kijken of een kleinschalige setting wat voor jou is? Of ben je gepensioneerd en mis je de patiëntenzorg? Of ben je diegene die op zoek is naar meer flexibiliteit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een laagdrempelig gesprek.

Wij bieden
  • Een leuke werkplek per 1 oktober 2024.
  • Een diverse patiëntenpopulatie met uitdagende pathologie.
  • Een prettige intercollegiale sfeer.
  • Korte lijnen met andere medisch specialisten en huisartsen.

Arbeidsvoorwaarden
Waarneemovereenkomst of tijdelijk dienstverband is mogelijk. Inschaling conform de AMS. Indien gewenst kun je op vaste basis lid worden van het MSB. Je hebt dan een kennismakingsperiode van 6 maanden. Toetreding tot het MSB geschiedt bij gebleken geschiktheid conform de regels van het MSB, op basis van een in- en uitverdienregeling. Daarnaast word je lid van de Vereniging Medische Staf.

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met:
  • de heer M. Faverey (dermatoloog, voorzitter van de vakgroep): (0183) 64 4798 / 4414
  • mevrouw dr. S. de Jong (chirurg, voorzitter VMS/MSB/FMS): (0183) 64 4204

Heeft de vacature je interesse gewekt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek en een kijk achter de schermen.

Meer informatie over het Beatrixziekenhuis en de vakgroep kun je vinden op www.rivas.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Francina Zonneveld Piek - Baks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg