zoekt een

Projectleider Expertisecentrum

Thebe zoekt een ervaren projectleider voor de accreditatie van het Regionaal Expertisecentrum (REC) NAH+ (Niet Aangeboren Hersenletsel) in de regio Midden-Brabant. Heb jij kennis van LVHC/CELZ en REC accreditatie en ben je klaar voor een uitdagend project in de zorgsector? Dan is dit iets voor jou!

Dan is dit iets voor jou!
Binnen Thebe leveren we zorg aan diverse specialistische doelgroepen. Voor de doelgroep Korsakov zijn wij als Thebe al Regionaal Expertisecentrum (REC). Nu willen we dit ook realiseren voor de doelgroep NAH+, een belangrijk strategisch doel voor Thebe. Als projectleider neem je de leiding en coördinatie van het accreditatieproject voor het REC NAH+. Je zorgt voor een vlotte en correcte totstandkoming van de benodigde documentatie en procedures, en werkt samen met diverse stakeholders, waaronder zorgprofessionals, management en accreditatie-instanties.

Jouw werkdag
Je zult intern werkgroepen optuigen, rapporteren aan het management, en zorgen voor een goede afstemming met de projectleider voor West-Brabant. Je bewaakt de projectplanning, budgetten en kwaliteitsstandaarden en rapporteert over de voortgang van het project aan het management. Je zorgt ervoor dat Thebe goed zichtbaar is in het land en stemt af met relevante externe partners.

Over jou
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur in de zorgsector.
 • Je hebt ervaring met LVHC/CELZ en REC accreditatie.
 • Je beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een proactieve houding en kunt onder druk presteren.
 • Je kunt effectief samenwerken met verschillende teams en disciplines.
 • Je uren zijn bespreekbaar, rond de 12 tot 20 uur per week. Onze ideale kandidaat heeft ervaring met het CELZ traject en kan ook zelf aangeven hoeveel hierop globaal nodig is.

Wij bieden
 • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 4.194,02 - max. € 5.593,19. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
 • Interessante (collectiviteits)kortingen.
 • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.

Solliciteren
Gezien de urgentie van dit project zoeken we zo snel mogelijk iemand, bij voorkeur met ervaring in soortgelijke trajecten binnen andere zorginstellingen in de regio.

Heb jij deze ervaring? Reageer dan direct met je CV en motivatie via de sollicitatiebutton.

Ook zzp'ers en kandidaten via bureaus zijn welkom.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Wendy Janssen, managementassistent, via telnr. 06-22 77 36 38.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Puck van Berkel
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Teamleider wonen

Bergen op Zoom
Parttime / Fulltime