zoekt een

Helpende of Helpende Plus Notre Dame (V240051)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als helpende of helpende Plus verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Zo draag jij samen met collega’s bij aan het welzijn van de bewoners. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen! Je verleent zorg op een kundige en verantwoorde manier. Omdat je vertrouwd bent met de bewoners, heb je oog voor veranderingen. Je ziet hoe het echt met de bewoner gaat. Je bent iemand die van afwisseling houdt, flexibel, stressbestendig en ondernemend is. Je denkt in oplossingen en durft verantwoordelijkheid te nemen.

Woonzorgcentrum Notre Dame heeft meerdere afdelingen, we komen graag met je in gesprek welke afdeling het beste bij jou past.
In het eerste kwartaal van 2025 zullen we onze huidige locatie, Notre Dame, verlaten en onze intrek nemen in de nieuwbouwlocatie Zandstaete. Deze overgang biedt nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, en we zijn op zoek naar enthousiaste teamleden die met ons deze stap willen zetten.

Meer weten?
Bel binnen kantoortijden met Aniek van Diepenbeek, Senior verpleegkundige via 06-43 61 55 59 of Maureen Hoeijmans, Senior Verpleegkundige via 06-38 84 59 30.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris van €2.339,72 - €2.928,86 per maand volgens cao VVT FWG25 voor Helpende en een salaris van €2.339,72 - €3.013,60 per maand volgens cao VVT FWG30 voor Helpende Plus bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor max 24 uur per week, in te vullen in wisselende diensten volgens rooster.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
  • We bieden vele vitaliteitsprogramma's die je helpen om je fit, gezond en gelukkig te voelen.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Helpende niveau 2.
  • Of een mbo-diploma Helpende niveau 2 aangevuld met het Plus-certificaat van De Wever of een vergelijkbaar Plus-certificaat. Afhankelijk van de inhoud van dit vergelijkbaar certificaat wordt bekeken of je voldoet aan de eisen die De Wever stelt aan het Plus-certificaat. De mogelijkheid bestaat dat je eventueel met Skills of een andere scholing bijgeschoold kan worden tot het niveau van het Plus-certificaat van De Wever. Beschik je alleen over een certificaat medicatie dan voldoe je niet aan de eisen om als Helpende Plus aan de slag te gaan.
  • Je hebt relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen we om een 'Verklaring Omtrent het Gedrag' (VOG). De kosten worden door ons vergoed.

Waar werk je

Woonzorgcentrum Notre Dame ligt op de hoek Bredaseweg/Sint Oloflaan in de wijk Zorgvlied/De Reit, vlakbij het centrum van Tilburg.
Notre Dame is van oorsprong een modern klooster. Maar ook niet-religieuze bewoners verwelkomen wij met open armen. In huis heerst een rustige en vriendelijke sfeer die zich kenmerkt door menselijke aandacht, een ingetogen uitstraling en, indien gewenst, een dagstructuur. Wij bieden bij de Notre Dame liefdevolle en deskundige zorg.

De Notre Dame is opgebouwd uit 4 teams: Emmaus – Bethanië – Gaudete – Una Sancta. Op alle afdelingen is het een mix van religieuze en niet-religieuze bewoners. Waarbij Bethanië een uitzondering is. Hier wonen alleen religieuze waardoor de religieuze leefsfeer leidend is op deze bijzondere afdeling. Als je hier wilt werken dan moet je willen en kunnen inleven in dit communiteitsleven, wat samen met de collega’s en leden van de communiteit en hun leidsters wordt vormgegeven.

Onze bewoners zijn een mix van somatische en psychogeriatrische bewoners waar we wel een toeneming zien in het aantal psychogeriatrische bewoners. Dit heeft alles te maken met dat de mensen langer thuis moeten blijven wonen en er steeds meer mensen met een vorm van dementie zijn.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Maureen Hoeijmans, Senior Verpleegkundige
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Compartijn

Helpende Plus

Tilburg
20 - 24 uur
Laverhof

Helpende plus - thuiszorg Uden

Uden
8 - 12 uur
Sint Anna

Helpende Plus Ouderenzorg

Boxmeer
16 - 28 uur