zoekt een

Vakantiebaan: Student verzorgende IG of verpleegkundige

Wat lijkt jouw leuk aan een vakantiebaan in de zorg? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Yes, de zomer komt er weer aan! Alles wat je hebt geleerd op school breng je meteen in de praktijk en tegelijkertijd verdien je er een lekker zakcentje mee.

De leukste vakantiebaan
Met veel plezier breng jij een lach op de gezichten van onze bewoners en met veel enthousiasme breng jij in de praktijk wat je geleerd hebt op school. Bij Vivent doe je alvast werkervaring op voor als je jouw diploma straks behaald hebt en aan jouw eerste echte baan begint. Je draait mee in de verschillende diensten en de routines van een team. Je geeft de bewoners/ cliënten de zorg en aandacht die zij nodig hebben. Je ondersteunt bijvoorbeeld met het ontbijt, helpt bij het opstaan en douchen, steunkousen aan- of uittrekken en medicatie aanreiken. En natuurlijk maak jij tijd voor een praatje. 

Wanneer jij werkt is afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Jij bepaalt jouw eigen rooster door je in te schrijven op diensten. Wil je na jouw vakantiebaan nog blijven hangen? Dat kan natuurlijk ook! 

Woonzorg centrum of in de wijk
Afhankelijk van jouw leerjaar en de mogelijkheden binnen Vivent ga je binnen een woonzorgcentrum, of in de wijk aan de slag bij onze bewoners of cliënten. Vivent heeft vier woonzorgcentra met kleinschalige woningen voor bewoners met dementie: De Hooge Clock (Den Bosch), Het Hof van Hintham (Rosmalen), Berlerode (Berlicum) en Donkenhof (Den Dungen). Ook heeft Vivent Expertisecentrum Mariaoord (Rosmalen). Op deze locatie bieden we specialistische zorg aan mensen die revalideren, mensen met somatisch-psychische stoornissen/ gedragsstoornissen, jonge mensen met dementie en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Daarnaast hebben we wijkteams in de gemeenten Boxtel, Haaren, ’s-Hertogenbosch, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Vught en Vlijmen.

Wat verdien je?
Vanaf € 15,00 bruto per uur.

Waar kun je op rekenen?

 • Leerzame vakantiebaan;
   
 • Vakantiecontract;
   
 • Bruto uurloon vanaf €15,00 per uur (FWG 25) passend bij je bekwaamheid;
   
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering naast je salaris;

Wat breng jij mee?

 • Je bent 3e jaars student verzorgende IG;
  Of
 • Je bent 3e, 4e of 5e jaars student Verpleegkunde. 

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

S&L Zorg

Cliëntbegeleider

Roosendaal
24 - 28 uur
Robert Coppes Stichting

Flexpool medewerker

Vught
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Zorgondersteuner De La Salle - Boxtel

Boxtel
In overleg