zoekt een

Projectleider Vastgoed en Huisvesting

Hoe werk jij mee aan de professionalisering van afdeling facilitair? Daar zijn wij erg benieuwd naar, want Vivent wil je kennen! Er staat jou een leuke uitdaging te wachten. Met jouw komst worden rollen zoals projectmanagement, klantmanagement en contractmanagement uit het visieplan op tactisch niveau ingevuld.

Jouw bijdrage aan projecten is belangrijk!
Als coördinator Vastgoed en Huisvesting ben je verantwoordelijk voor portfoliomanagement, vastgoed- en huisvestingsprojecten en de hard services binnen onze afdeling. Jij houd je onder andere bezig met de huisvestingsvraagstukken van onze 6 woonzorglocaties (huur- en eigendom) én onze kantoorlocaties in de wijk. Als verantwoordelijke voor vastgoed- en huisvestingsbeleid, borg je dit en voer je het uit. Je stelt een meerjaren onderhoudsplan op voor onze locaties en coördineert het onderhoud aan onze terreinen, gebouwen en gebouw gebonden installaties. Je werkt veelal zelfstandig, maar ook samen met collega coördinatoren. Daarnaast werk je nauw samen met onze veiligheidskundige voor (brand)veiligheid en naleving van wet- en regelgeving en regelt de huisvestingsadministratie en leveranciers- en contractmanagement. Je levert een belangrijke bijdrage aan projecten op het gebied van huisvesting, verbouwingen, installatietechniek en energiebesparing/ duurzaamheid. Tot slot zorg jij voor de fysieke werkomgeving van collega’s en denk je mee over passende werkplekconcepten voor nu en in de toekomst.

Afdeling Facilitair
De afdeling Facilitair is een centrale stafafdeling. Deze bestaat uit Vastgoed & Huisvesting, Inkoop en Services. De aandachtsgebieden van onze afdeling zijn van het vormgeven en uitvoeren van strategische plannen tot het voldoen aan wet- en regelgeving en van grote verhuizingen en verbouwingen tot onderhoud. Dagelijks maken we een match tussen vraag en aanbod voor onze interne en externe klanten.

Waar kun je op rekenen?

 • Een contract voor bepaalde tijd: 1 jaar;
 • Salaris van minimaal €3.256,53 tot maximaal €4.906,49 per maand (FWG 55), op basis van een 36-urige werkweek);
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
   
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering naast je salaris. Je bouwt tevens een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Ruim 32 verlofdagen (inclusief feestdagen, bij een 36-urige werkweek);
 • Top 10-2022 best gewaardeerde zorgorganisatie Zorgkaart Nederland;
   
 • Korting bij diverse organisaties in Den Bosch en omgeving met onze Viventpas;
   
 • Een laptop en de mogelijkheid om thuis te werken. 

Wat breng jij mee?

 • HBO werk en denkniveau aangevuld met een opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar; 
 • Tenminste drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt. Daarom krijg je de ruimte om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Vivent legt de bal om dit op te pakken bij jou neer. Wij ondersteunen je in de keuzes die je maakt.

Vivent wil je kennen!

 • Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng: wat maakt jouw dag? Hoe wil jij groeien? Wat kunnen we beter doen?
 • Bij ons werk je samen met deskundige, professionele collega’s aan één doel: de zorg voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Maar net zo vanzelfsprekend hebben we tijd en aandacht voor elkaar, en voor wat jij belangrijk vindt in het werk.
 • Bij ons mag je eigenwijs zijn, omdat je eigen wijze wordt gewaardeerd.

Bij Vivent werken we met elkaar, met aandacht en met lef. Dat is werken bij Vivent: de zorgexpert in ’s-Hertogenbosch en omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden.

Direct solliciteren?
Ben je nu al enthousiast, wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteer’’ button op deze pagina. We ontvangen je sollicitatie natuurlijk het liefst zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen? Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen.

Recente vacatures

Zuidwester

Manager Vastgoed

Breda
32 - 36 uur
Sint Anna

Teammanager Facilitair

Boxmeer
28 - 32 uur