zoekt een

Vrijwilliger Intensive Care

‘Lichtpuntjes.Soms zijn ze groot, soms zijn ze klein, je hoeft ze niet te zoeken, je kunt ze ook zijn’ Geef jij onze patiënten net dat beetje extra aandacht die ze verdienen?

Jij zorgt voor
Als vrijwilliger van de Intensive Care van het Máxima MC ontvang en verwijs je familieleden en bezoek door van patiënten op de I.C. en serveer je eventueel koffie en thee in de familiekamer.
Je legt de regels van de I.C. uit zoals bijvoorbeeld het gebruik van een kluisje of een mobiele telefoon.
Soms fungeer je ook als luisterend oor mocht daar behoefte aan zijn.

In overleg met de Coördinator Vrijwilligers word je één of twee dagdelen ingepland.
Je geeft zelf aan welke dagdelen je beschikbaar bent. De dagdelen zijn van:
maandag t/m zondag van 13.30 Tm 16.00 uur
maandag t/m zondag van 18.00 Tm 20.00 uur
Afdeling Intensive Care
De Intensive Care is te vinden op route 123 en is een gesloten afdeling met 13 bedden, allen met mogelijkheid tot beademen.

De bezoektijden zijn van:
  • 13:30-16:00 uur
  • 18:00-20:00 uur

Tijdens de bezoekuren is er een vrijwilliger aanwezig, die de bezoekers ontvangt en begeleidt naar de betreffende patiënt. Maximaal 2 bezoekers per patiënt.

De hoofdbehandelaars op de IC zijn de intensivisten, die nauw samenwerken met de arts-assistenten, Physician-Assistants (PA-ers), IC-verpleegkundigen en uiteraard de overige specialisten uit het huis.

Dit doe je samen met
Het betrokken en enthousiaste team van de betreffende afdeling. Je bent ook onderdeel van een hecht team van vrijwilligers en de collega’s van de Vrijwilligersorganisatie. Naast de aandacht voor de bezoekers en de patiënten van Máxima MC hebben de vrijwilligers leuk contact met elkaar. Zo worden er diverse leuke acties ondernomen binnen de organisatie voor de vrijwilligers.

De vrijwilligersorganisatie bestaat uit vrijwilligers, coördinatoren en een teamleider. Samen vormen wij een team verdeeld over locatie Veldhoven en locatie Eindhoven. De vrijwilligers werken op diversen afdelingen binnen het ziekenhuis.

Een vrijwilliger vertelt:
‘Werken als vrijwilliger in het Máxima MC geeft me grote voldoening. Je maakt deel uit van een grote club enthousiaste vrijwilligers. We worden echt gewaardeerd en in de watten gelegd met jaarlijks een gezamenlijk uitstapje, attenties en uiteraard het grote ziekenhuisfeest. Kom jij ons team versterken?”

Dit past bij je als
  • Je positief en gastvrij bent en een servicegerichte instelling hebt
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en gemakkelijk contacten legt.
  • Je oprechte aandacht voor patiënten en bezoekers hebt
  • Je integer, geduldig en benaderbaar bent voor familie, bezoekers en collega’s
  • Je een representatief voorkomen hebt

Je kiest voor Máxima MC omdat
  • Bij ons de gezondheid van onze patiënten in goede handen is. Om ons werk optimaal te kunnen doen, zorgen we goed voor onszelf en voor elkaar. Bekijk ons jaardocument van 2022 om een beeld te krijgen van de ontwikkelingen in MMC.
  • Onze ruim 4000 medewerkers en 300 vrijwilligers iedere dag werken aan de beste zorg. We innoveren en ontwikkelen. We bedenken nieuwe technieken en organiseren de zorg slim.
  • We als topklinisch opleidingsziekenhuis veel opleidingsmogelijkheden bieden.

Lees meer over MMC

Nieuwsgierig geworden?
Wil je meer informatie over deze vacature of heb je interesse om als vrijwilliger op de dialyse afdeling van MMC te komen werken, neem dan contact op met de vrijwilligersorganisatie van Maxima MC. Je kunt contact opnemen via telefoonnummer 040-888 9581. Wij kunnen je alles vertellen over de verschillende mogelijkheden als vrijwilliger binnen MMC.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Voor iedere vrijwilliger die wij aan willen nemen vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) op.

Bekijk je deze vacature via een andere website dan werkenbijmmc.nl? Check de vacature ook op onze eigen website. Externe websites nemen namelijk niet altijd alle informatie volledig over.

Contact

Rachel Koningstein
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGz Breburg

Medewerker herstel FAMEUS - Aanloopmedewerker

Tilburg
12 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Sfeermaker

Roosendaal
4 - 16 uur
Park Zuiderhout

Woonondersteuner (huiskamermedewerker)

Teteringen
16 - 20 uur