zoekt een

Gastvrouw / Gastheer | 12 -15 uur

Jij bent de gastvrouw/ - heer die elke dag het zonnetje in huis is. Met jouw aandacht en positiviteit maak jij iedere dag zo fijn mogelijk voor onze bewoners.

Wat ga je doen?
Voor onze woon / zorg afdeling in onze locatie Sint Jan zijn wij op zoek naar een warme, enthousiaste gastvrouw of gastheer die elke dag zo fijn mogelijk maakt voor onze bewoners. Op deze afdeling wonen cliënten met zowel een somatische als een psychogeriatrische zorgvraag. Een aantal van de bewoners heeft hulp nodig bij de maaltijd. Jij helpt waar nodig en stimuleert bewoners om dat te doen wat ze nog wél zelf kunnen. Na de maaltijd ruim je op, maak je de keuken schoon en zorg je voor een fijne sfeer in de huiskamer. Een kop koffie of thee, een praatje maken, een spelletje doen, voorlezen uit de krant: even échte aandacht geven. Dat is zo fijn voor de bewoners en het zorgt ervoor dat jij met een voldaan gevoel naar huis gaat! Je wordt onderdeel van een fijn en gezellig team, waarin iedereen collegiaal is.

Wij zijn op zoek naar iemand voor ongeveer 12 tot 15 uur per week. We werken met een vast basisrooster waarbij we daarnaast verwachten dat iedereen collegiaal en flexibel is. De diensten zijn van 8.00-12.00 of van 15.00-18.00 uur. Zowel door de week als in het weekend.

Hier ga je werken
Wonen midden in het bruisend centrum van Uden. Dat biedt Sint Jan. Je kiest er voor een veilige omgeving wanneer er behoefte is aan extra zorg. Zieke en gehandicapte ouderen die nog meer ondersteuning nodig hebben, wonen op de afdeling verpleeghuiszorg. Samen vormen zij een groot huis met een groot hart. Middenin het Udense leven.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou;
 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris in FGW 15 of 20: een salaris van minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur. Na het afronden van de training voor Gastvrouw/-heer Plus krijg je een salaris van minimaal € 14,29 en maximaal € 17,71 bruto per uur. Volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.
Daarnaast:
 • Heb je oog voor wat de dag de moeite waard maakt voor cliënten;
 • Ben je geduldig, straal je rust uit en voel je goed aan hoe je iedere bewoner apart het beste kunt benaderen;
 • Ben je eventueel bereid een training te volgen voor Gastvrouw/-heer Plus, waarbij je onder andere leert hoe je mobiele bewoners kunt helpen bij de toiletgang en hoe je verslikken kunt voorkomen;
 • Ben jij erg oplettend en geïnteresseerd in de bewoners en cliënten. Je wilt echt weten hoe het met ze gaat, hoe ze zich voelen en of je iets voor ze kunt betekenen.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes.

Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Marloe Hamers via marloe.hamers@brabantzorg.eu.

Recente vacatures

GGz Breburg

Medewerker herstel FAMEUS - Aanloopmedewerker

Tilburg
12 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Sfeermaker

Roosendaal
4 - 16 uur
Park Zuiderhout

Woonondersteuner (huiskamermedewerker)

Teteringen
16 - 20 uur