zoekt een

Verzorgende IG met warm zorghart

Kleur jij binnenkort de dag van de bewoners van Kempenhaeve? Je komt bij ons terecht in een warme werkomgeving waar het leefgeluk van bewoners echt centraal staat. En waar ook oprechte aandacht is voor jou en jouw ontwikkeling. Want wij geloven dat jouw werkgeluk zich vertaalt in extra kleur in het leven van de bewoners. Je komt te werken in een prachtig, monumentaal pand met een mooie ruime tuin. En we zijn al vier jaar op rij een van de tien landelijk best gewaardeerde verpleeghuizen volgens ZorgkaartNederland. Jij kunt onderdeel worden van ons fijne team. Geïnteresseerd? Kom dan kennismaken met Amaliazorg Kempenhaeve in Oirschot.

Wat houdt de baan in?

Wat een Verzorgende IG doet, dat weet jij als geen ander. Maar hoe wij dat bij Amaliazorg precies doen is interessanter voor jou. Je stimuleert de bewoners met dementie tijdens de zorg en begeleiding om zoveel mogelijk zelf te doen. Jij doet dit met aandacht en op een manier die bij die bewoner past. Zodat zowel de bewoner als jij er plezier aan beleven. Je voegt dus warmte toe. Wij werken belevingsgericht: dat houdt in dat je inspeelt op de interesses, wensen en behoeften van de bewoner. Dit is bij elke bewoner anders. Jij speelt daarop in en pikt tips en wensen op en stimuleert bewoners om in beweging te blijven. Als er iets aan de hand is, merk jij dat op en pak je dat volgens afspraak op. Je betrekt familieleden en naasten van de bewoner bij wat je doet en draagt de warmte en betrokkenheid uit die zo typerend is voor Amaliazorg. Je werkt niet alleen, wel samen met:

 • een huiskamermedewerker die overdag en ‘s avonds altijd in de gezamenlijke huiskamer aanwezig is
 • onze coach onbegrepen gedrag. Tijdens je werk kun je een beroep doen op hem. Anouk kijkt dan met je mee, helpt je en geeft je tips om onbegrepen gedrag bij bewoners te verminderen of te voorkomen.
 • gespecialiseerd medewerkers welzijn. Zij zorgen voor een passend welzijnsprogramma voor elke bewoner.

Word jij binnenkort onderdeel van dit team?

Wat kleurt jou?

 • Diploma Verzorgende IG niveau 3
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de ouderenzorg, als je (praktijk)ervaring hebt met mensen met dementie (psychogeriatrie) dan is dat erg prettig
 • Je bent zelfstandig, neemt initiatief, kunt goed organiseren en bent communicatief sterk
 • Samenwerken met collega's, mantelzorgers en vrijwilligers en het begeleiden van leerlingen vind je leuk.
 • Belevingsgericht werken spreekt je aan

Je werkhouding

Binnen Amaliazorg staat belevingsgericht werken voorop. Dit vraagt om een bepaalde instelling, gedrag en wijze van omgaan met bewoners, mantelzorgers, collega’s en vrijwilligers. Deze werkhouding komt niet uit de lucht vallen. Je bent je bewust van je handelen en de invloed die dat heeft op het welbevinden van de bewoners, mantelzorgers, je collega’s en vrijwilligers. Jij krijgt ruimte om ideeën in te brengen en te verwezenlijken. Zo komt belevingsgericht werken goed tot zijn recht. We zijn ervan overtuigd dat dit resulteert in meer werkgeluk. Dat vertaalt zich weer door in het geluk van onze bewoners. Zo breng jij dat typische Amaliagevoel over in je werkwijze. Dat vinden we belangrijk.

Hoe kleuren wij jouw werk? 

 • Met een contract voor onbepaalde tijd. Door je contracturen in overleg te bepalen kun je privé en werk goed combineren
 • Met een salaris conform CAO VVT, FWG 35 (minimaal € 2.391,72 en maximaal € 3.177,10 bruto per maand) gebaseerd op 36 werkuren per week. Als je in de avonden na 20.00 uur, in het weekend of op feestdagen werkt, dan krijg je nog een onregelmatigheidstoeslag extra.
 • Je hebt iets meer dan 29,5 vakantiedagen per jaar (gebaseerd op 36 werkuren per week).
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering(8,33%) in november, een vakantietoeslag(8%) in mei en een goede pensioenregeling.
 • Je kunt korting krijgen op je sportabonnement en je aanvullende zorgverzekering, voordelig een fiets, telefoon of PC aanschaffen en elk jaar kun je één gratis activiteit kiezen uit ons vitaliteitsprogramma Amalia Vitalia (bijvoorbeeld een training mindfulness).
 • We bieden opleidingen en scholingen en vergoedingen voor deelname aan congressen waardoor je je verder kunt ontwikkelen
 • Wij werken niet met zelfsturende teams; elk team kan rekenen op de ondersteuning van het locatiehoofd
 • Fijne en warme werksfeer binnen een karakteristieke werkomgeving
 • Werken bij een van de landelijk beste gewaardeerde verpleeghuizen (top 10 ZorgkaartNederland van 2023, 2022, 2021 en 2020)
 • Zo'n leuke baan dat je soms vergeet dat je aan het werk bent!

Dit is Amaliazorg

Amaliazorg is een fijnschalige zorgorganisatie met vijf woonzorgcentra in Asten, Mariaheide, Oirschot en Oisterwijk. We zijn gespecialiseerd in belevingsgericht groepswonen voor mensen met dementie. Wij zijn er als Amaliazorg van overtuigd dat een betekenisvolle dag een belangrijke basis is voor de kwaliteit van leven. We geloven dat dit voor iedereen mogelijk is. Dit doen we door samen kleur te geven aan het leven van de bewoners door belevingsgericht te werken. Dit betekent dat zorg, welzijn en wonen voor elke bewoner uniek is en afgestemd op de persoonlijke levensgeschiedenis, gewoontes en behoeften. Elke dag kijken we hoe dit het beste ingevuld kan worden. Amalia-breed zetten ruim 500 betrokken medewerkers en ongeveer 200 vrijwilligers zich hiervoor in. Wij staan bekend als een warme organisatie waar aandacht is voor elkaar. Dat horen we vaak. En zo gaan collega’s ook echt onderling met elkaar om. Jij kunt daar binnenkort onderdeel van worden en dit zelf ervaren.

Reageren

Het enige dat jij hoeft te doen is jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten. Een cv of motivatie is niet nodig. Ja, dat lees je goed. Wij leren jou liever kennen tijdens een goed gesprek dan vanaf een papiertje. 

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Anke van Kol, recruiter, 0499-365959 (werkdagen: maandag, donderdag, vrijdag) of Janneke Scheppink, locatiehoofd, 0499-365959.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Wat kun je verwachten?

 

Je reageert

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een eerste kennismaking in te plannen.

 

Eerste gesprek

Tijdens dit gesprek bespreken we wat jij belangrijk vindt in een nieuwe baan en wat wij van jou mogen verwachten. Dit gesprek kan via beeldbellen of op locatie. Jij mag het zeggen.

 

Het vervolggesprek

Smaakt het voor beiden naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek verder de inhoud in. Je hebt een gesprek met het locatiehoofd en / of een zorgmedewerker. Dit gesprek vindt plaats op de locatie waar jij graag wilt werken.

 

Meelopen

Je loopt een paar uur mee op de afdeling waar je wilt gaan werken, zodat jij de sfeer kunt proeven. Wij vinden het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de werkomgeving.

 

Aan de slag

Zijn we na twee gesprekken allebei enthousiast? Dan doen we je een passend voorstel en start je binnenkort bij Amaliazorg.

Webclip afbeelding

Contact

Anke van Kol, recruiter
Recruiter
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur