Helpende plus (Geldrop)

Aandacht voor jou!
Van betekenis zijn voor je medemens, dat is je doel als je werkt in de thuiszorg. Het geeft voldoening. Daarom gaan bij Archipel Thuis praktische zorg en menselijke aandacht hand in hand. We zijn op zoek naar zorgprofessionals die zich thuis voelen bij deze manier van werken. In overleg worden de contracturen vastgelegd.

Voel je thuis bij Archipel Thuis. Hier werk jij op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Op verantwoorde wijze kun je zelfstandig en op persoonlijke wijze je werk doen waarbij we je graag ondersteunen bij jouw verdere ontwikkeling. Zo gaan zorg en aandacht hand in hand. Kijk voor meer info over de aandacht die wij hebben voor onze medewerkers op onze site.

Wat vragen we van je?

Je bent gediplomeerd Helpende plus;
Je verricht de werkzaamheden bij onze cliënten thuis. binnen de aangegeven regels en procedures;
Je bent flexibel ingesteld, kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en staat open voor aanwijzingen van anderen;
Vanzelfsprekend ga je op professionele, klantgerichte en tactvolle wijze om met onze cliënten en zo nodig familie;
Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om je in te leven in de situatie van de client;
Je bent in bezit van rijbewijs B en een auto;
Je bent bereid om volgens rooster alle voorkomende diensten te werken.

Wat bieden we jou?
Je werkt in een fijn, compact team met een prettige werksfeer waar collega's voor elkaar klaar staan, waar geen dag hetzelfde is en waar we voor onze cliënten klaar staan. Dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris in FWG 25 CAO VVT en prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onbeperkt toegang tot GoodHabitz, collectieve (ziektekosten)verzekering en mogelijkheden tot lease-auto.

Bij Archipel Thuis werken we met name voor cliënten die ouder zijn. Om zelfstandig thuis te blijven wonen bieden wij hen ondersteuning en/of zorg. Daar hoort voor ons vanzelfsprekend bij dat wij aandacht hebben voor hun vragen en zorgen. Deze aandacht kunnen wij bieden omdat we een compacte, jonge en flexibele organisatie zijn. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega's stem je de zorg af op de specifieke situatie van de client.

Wil je een indruk krijgen van werken bij Archipel Thuis? Lees dan meer over op de pagina over werken bij Archipel Thuis, hier vind je ook blogs en een video.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met HR op telefoonnummer 040 309 81 92. Of het contactformulier invullen. We nemen dan z.s.m. contact met je op. 

Zoek je een leuke, afwisselende baan en wil je werken in een compacte, jonge en flexibele organisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen invulling van je functie? Dan is deze baan iets voor jou! Laat je belangstelling voor deze vacature weten en solliciteer.

Webclip afbeelding

Contact

Maresa Heersmink
HR
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

Helpende (met medicatie)

Dongen
In overleg
Park Zuiderhout

Helpende (plus) - FLEX!

Teteringen
0 - 28 uur