zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde eerste lijn

Je ideeën over anders werken in de zorg realiseren en zorgen dat cliënten langer zelfstandig blijven? Het kan wél als Specialist Ouderengeneeskunde - eerste lijn bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor. Je houdt je continu bezig met het verbeteren van de zorg. Zo maak jij goede zorg beter uitvoerbaar en toekomstbestendig. Zet jij, samen met ons, de volgende stap richting een duurzame (ouderen)zorg?

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de kwaliteit van leven van cliënten te vergroten. Samen met de cliënt, naasten en je team vorm je een stevige basis en ga je op zoek naar een zinvolle en betekenisvolle invulling van de dag.

Als specialist ouderengeneeskunde - eerste lijn ben jij de specialist bij complexe zorgvragen voor diverse doelgroepen in de thuissituatie van de cliënt. Je bent de schakel tussen de eerste en tweede lijn. Je voert onderzoek uit, stelt medische diagnoses en zorgt voor behandeling en begeleiding van cliënten. Je betrekt de cliënt, het sociale netwerk en het professionele netwerk van de cliënt actief bij de behandeling. Je gaat hierbij uit van de mogelijkheden van de cliënt en participatie van zijn of haar netwerk. Jouw doelstelling is altijd het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt en je geeft nadrukkelijk vorm aan de uitgangspunten van positieve gezondheid. Als kartrekker zorg jij ervoor dat eerstelijnszorg binnen Mijzo toekomstbestendig blijft.

Als Specialist Ouderengeneeskunde - eerste lijn werk je op basis van consult en in nauwe samenwerking met de huisarts. In enkele gevallen word je gevraagd als medebehandelaar. Je behoudt het overzicht en bewaakt de continuïteit en kwaliteit van de behandelingen. Je geeft coaching, aanwijzingen en supervisie aan behandelaren en zorgprofessionals. Je brengt jouw kennis en expertise graag over. Je informeert, adviseert, leidt op en coacht waar nodig of gevraagd. Je toont eigenaarschap, neemt regie en je stimuleert hierbij een goede multidisciplinaire samenwerking waarbij medewerkers kunnen groeien in hun professionele rol.

Je hebt een belangrijk aandeel in het inrichten van zorg in de toekomst en visie op toekomstbestendige zorg. Je bent je bewust van de maatschappelijke opgave die voor ons ligt en bent in staat dit over te brengen naar het team, cliënten en hun naasten. Je volgt ontwikkelingen op de voet, kent de maatschappelijke uitdagingen en bent constant op zoek naar manieren om de zorgverlening te verbeteren. Je bent een echte kartrekker en doet gerichte verander- en verbetervoorstellen. Door je ontdekkingen te delen en anderen te enthousiasmeren, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Als Specialist Ouderengeneeskunde maak jij deel uit van de medische vakgroep. De medische vakgroep ouderengeneeskunde van Mijzo is een enthousiast en betrokken team bestaande uit specialisten ouderengeneeskunde (io), basisartsen, praktijkverpleegkundigen, verpleegkundig specialisten (io), HAIO’s en coassistenten. De lijnen tussen de medische vakgroep en de Raad van Bestuur zijn kort. Mijzo neemt actief deel aan ketenzorg van o.a. dementie, NAH, palliatieve zorg en revalidatiezorg. Ook de ondersteuning van huisartsen in de 1e lijn breiden we in de regio steeds verder uit.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde
 • Je hebt aanvullende kennis en inzicht van diverse deelgebieden binnen de ouderenzorg en complexe ziektebeelden
 • Goed op de hoogte van de actuele relevante wet- en regelgeving, (indicatie- en kwaliteitsbewakings-) procedures, protocollen en ethische vraagstukken
 • Professioneel en zeer zelfstandig
 • Iemand die inzicht heeft in complexe ziektebeelden
 • Communicatief sterk en communiceert op een prettige wijze met zowel patiënten, professionals als familie
 • Open en eerlijk en straalt vertrouwen uit
 • Woonachtig in het werkgebied van Mijzo, of woont op rijafstand

En wat bieden wij jou?
 • Direct een vast contract voor 32 tot 36 uur per week
 • Inschaling en ORT vindt plaats conform CAO VVT in FWG 75 (max. € 9.487,62 bruto per maand, o.b.v. 36 uur) en is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Fijne collega’s, een hecht team en een prettige werksfeer
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij, o.a. mee mag bouwen aan de inrichting van de eerste lijn, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie.
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Bel gerust met Helen Schaap, Specialist Ouderengeneeskunde, op telefoonnummer 0623084496.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Kijk voor meer Mijzo op www.mijzo.nl,www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Cindy Wolf
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg