zoekt een

Medewerker ondersteuning

Ben jij de enthousiaste flexibele medewerker ondersteuning die wij zoeken en ben je minimaal 12 uur per week beschikbaar? Ben je iemand die zich thuis voelt in een kleine locatie, in een gezellig dorp, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat? Ondersteun jij graag de bewoners?

Dan is dit iets voor jou!
Als medewerker ondersteuning werk je samen met je collega’s aan een prettige woonomgeving, waarin het welzijn van de bewoner voorop staat. Je verricht voornamelijk huishoudelijke, maar ook ondersteunende zorgtaken en je ondersteunt je collega’s bij de maaltijden.

Locatie Janshove
Thebe Janshove is een zorgcentrum dat gelegen is in de mooie grensplaats Baarle-Nassau (grens met België). Een locatie waar de zorgvraag van de zorgvrager te allen tijde centraal staat.

Binnen locatie Janshove zijn verschillende afdelingen waar o.a. cliënten wonen met ieder hun eigen PG of somatische problematiek- en zorgvragen. Dit betekent dat we binnen Janshove staan voor een intensieve samenwerking tussen o.a. medewerker, cliënt, familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Het streven is altijd dat elke cliënt van Janshove zich thuis en op zijn/haar gemak voelt.

Klik hier voor informatie over onze locatie.

Jouw werkdag
Je dag bestaat uit de volgende werkzaamheden:
  • Óf huishoudelijke taken (schoonmaak)
  • Óf woonkamerondersteuner
  • Óf zorgondersteuner

Per dag wordt onderling afgesproken wie wat gaat doen.

Over jou
Als medewerker ondersteuning beschik je over ervaringskennis met betrekking tot huishoudelijke werkzaamheden, aangevuld met een relevante opleiding op niveau 1 of 2. Je kennis van nieuwe technieken en (schoonmaak)middelen is op peil. Tevens heb je kennis van de voor de sector geldende HACCP-richtlijnen.

Wij bieden
  • Een baan in een zelfstandig team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid samen met de collega’s in je team.
  • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Maar als het goed gaat kijken we naar de mogelijkheden voor een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Het ‘Welkom bij Thebe-traject’ in de eerste maanden dat je bij Thebe in dienst bent. Dit zorgt voor een zachte landing en de mogelijkheid om Thebe goed te leren kennen.
  • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket (conform CAO VVT). Het salaris voor deze functie is min. € 2.156,25 - max. € 2.616,15. Per 1 oktober 2024 krijg je een verhoging van 2,5%.
  • Interessante (collectiviteits)kortingen.
  • Op ieder niveau volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen of door te groeien.
  • Zoek je woonruimte in Breda en ben je op zoek naar werk? Of ben je nieuwsgierig? Klik dan op de link: Wonen bij Merlinde

Solliciteren
Spreekt dit jou aan? Solliciteer dan direct met je CV en motivatie.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Agnes Baeten, telnr. 06-82837897 of Astrid Willemse, telnr. 06 83209369.

Over Thebe
Als je bij Thebe werkt, dan werk je volgens De Bedoeling. Dat betekent o.a. dat we staan voor professionele zorg en de nadruk leggen op zelf, thuis & technologie. De kernwaarden van Thebe spelen een belangrijk rol in jouw werk. Binnen jouw werk voel je je verantwoordelijk om de juiste dingen te doen en haal je dagelijks het beste uit jezelf. De mens staat altijd centraal en samen met de cliënt, naasten en vrijwilligers geef je professionele zorg op maat. Zo werk je verbindend met de cliënten en naasten, maar ook met je collega’s. Je bent altijd op zoek naar vernieuwing. Je wacht niet af, maar durft de dingen die beter of anders kunnen te benoemen en aan te pakken.

Waarom het zo fijn is om bij Thebe te werken? Je leest hier alles over de WAUW van Thebe.

Contact

Luuk Houx
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

ASVZ

Huishoudelijk medewerker

udenhout
8 - 16 uur
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg
Novadic-Kentron

Zorgbeveiliger

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime