zoekt een

Verpleegkundige / Begeleider ART behandeling

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je biedt begeleiding aan mensen met (ernstige) psychiatrische problematiek (EPA doelgroep)
 • Je observeert en analyseert psychiatrische en somatische vraagstukken van cliënten en past verpleegkundige diagnostiek en zorg toe.
 • Je begeleidt cliënten bij het realiseren van gestelde doelen in het kader van het behandel- en herstelplan.
 • Je geeft invulling aan de rol van persoonlijk begeleider en bent vertrouwenspersoon van de individuele cliënt.
 • Je hebt contact met cliënten met verschillende achtergronden en zorgbehoeften.
 • Je werkt intensief samen binnen het netwerk van de cliënt waarbij de mogelijkheden, hoop en perspectief centraal staan.
 • Je houdt (cliënten)dossiers en relevante administratie bij.
 • Je hebt een actieve bijdrage aan werkgroepen en de doorontwikkeling van de afdeling/het team.
 • Je participeert in de 24-uurszorg.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Wij bieden een omgeving die inspirerend en uitdagend is, waar geen dag hetzelfde is en waar je in een fantastisch team werkt! Sinds februari 2023 zijn we van start gegaan in de nieuwbouw waar de kliniek in is gevestigd. De nieuwbouw is toekomstbestendig, duurzaam en past bij de ART visie waarin iedere cliënt recht heeft op een fijne individuele plek.

GGz Breburg is een van de initiatiefnemers van de landelijke ART ontwikkeling die een aantal jaar geleden in Nederland van start is gegaan. ART staat voor Active Recovery Triad of te wel Actieve heRstel Triade. ART is een zorg model voor mensen met een gestagneerd herstelproces. ART heeft als doel cliënten te ondersteunen bij het zo prettig mogelijk vormgeven van hun dagelijks leven, waarbij we hoop en perspectief bieden en aansluiten bij persoonlijke hersteldoelen.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding mbo of hbo social work, SPH of maatschappelijk werk. Of een afgeronde mbo of hbo verpleegkunde opleiding.
 • Een registerplein registratie als GGZ-agoog. Als je een hbo verpleegkunde opleiding hebt, dan een BIG registratie.
 • Een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.
 • Een sterk stimulerend en motiverend vermogen; Je kunt goed luisteren, motiveren en beschikt over geduld, empathie en tact.
 • Je bent flexibel en bent in staat te schakelen tussen geplande werkzaamheden en (crisis)situaties die adhoc aandacht vragen.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zodat je effectief kunt communiceren met cliënten, naasten en collega’s.
 • Je bent 24 tot 36 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is (afhankelijk van opleiding en ervaring) ingeschaald in FWG 45 (minimaal €2.451- en maximaal €3.863,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of in FWG 40 (minimaal €2.387- en maximaal €3.541,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Kim Verpaalen - Jaspers, teamleider, via 06-51559446. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg