Vrijwilliger met groene vingers

Dagbesteding Convivio

Huis Convivio is op zoek naar een tuinman/-vrouw die het leuk vindt om met enige regelmaat te helpen in de (grote) tuin.

Als onze groene vrijwilliger help je, eventueel samen met de bewoners, de tuinen netjes bij te houden. Het grote onderhoud wordt door de tuinleverancier gedaan, maar voor het kleine(re) onderhoud zijn we op zoek naar jou!

Je verzorgt de tuin op een willekeurig moment van de week, het liefst met enige regelmaat. Werkzaamheden zijn onder andere bladeren opruimen, planten water geven, gras maaien, kleine snoei werkzaamheden etc.

Wat verwachten wij van jou?

  • Betrokkenheid
  • Positiviteit
  • Groene vingers

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Gezelligheid binnen een leuk team
  • Veel waardering
  • Regelmatig een gezellige personeelsavond
  • Jaarlijks een kerstpakket

Bovendien krijg je vooral veel waardering van onze cliënten en bewoners. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Nieuwsgierig geworden? Reageer dan nu.

Over Convivio

Convivio is het Latijnse woord voor ‘Genieten van het leven’ en dat is precies waar wij voor staan. We vinden het belangrijk dat ouderen blijven genieten van het leven. Dankzij onze zorg en begeleiding kunnen deelnemers langer in hun eigen omgeving blijven wonen. Voor mantelzorgers betekent dit dat zij de zorg voor hun geliefde met een gerust hart aan Convivio overdragen zodat ze even tijd voor zichzelf hebben.

Kortom, Convivio is een dagbesteding waarbij inspiratie en verbondenheid centraal staan en waar ouderen met dementie zich veilig voelen. Bij de dagbesteding is dagelijks plek voor twintig deelnemers. Daarnaast biedt Huis Convivio woonruimte aan zeventien bewoners en levert Convivio Thuis ondersteuning aan huis.

Webclip afbeelding

Contact

Ingeborg Inderfurth
HR Convivio Zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Stichting Maria-oord

BBL Verzorgende IG Verpleeghuiszorg/ZorgThuis

Dongen
In overleg
St. Elisabeth Roosendaal

Helpende plus

Roosendaal
16 - 24 uur